Foci VB 2018

Elkezdődött a második játék, érdekes, hogy sokkal kevesebben tippeltek, mint neveztek és ezzel sajnos kiejtették magukat ebből a játékból. A következő is itt lesz hamar ott gondolom már mindenki jobban figyel erre és tényleg részt vesz a játékban. A második játék negyedik fordulójára már lehet tippelni! Sok sikert minden kedves játékosnak!

A svájciak között négy koszovói néz ma farkasszemet a szerb válogatottal. A meccs előtt már ment az üzengetés, aki nem érti miért, az nézegessen a youtube-on videókat a balkáni háborúról! Hatalmas indulatok feszülnek ma a pályán, a bukik pedig mintha ezt nem vették volna figyelembe. Remek tippünk van a meccsre!

A focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát www.edzokligaja.hu néven a Szerencsejáték Zrt. A magyarországi focivilág legnépszerűbb és leghitelesebb edzője, Dárdai Pál korábbi magyar szövetségi kapitány vállalta, hogy „Edzői egypercesek" címmel egy 6 részes videó sorozatban osztja meg személyes szakmai tapasztalatait, és ad tanácsokat, tippeket a játékban résztvevő edző-jelölteknek.

Eljutottunk az első játék döntőjéhez, ma győztest hirdethetünk már. Ez jó hír a végső győztesnek és jó hír a többieknek ugyanis ma lezárul a jelentkezés a következő játékra és holnap újra neki lehet rugaszkodni. Igyekszünk majd kicsit változatosabbá tenni a tipp opciókat és remélhetőleg én sem bakizom majd és egy élvezetes játék lesz belőle. Kívánunk sok szerencsét a döntős játékosainknak és várunk mindenkit szeretettel a következő játékban!

Oldalak