Kosárlabda: Félgőzzel csak szűk győzelem a Nagyhercegségben?

2019. Jan. 12.
Skokova

A francia bajnokság egyik kiesőjelöltjét fogadja a meglepetésre elég rossz pozícióban elhelyezkedő Monaco csapata. A nagyhercegség alakulata az utóbbi öt meccsen három vereséget is beszedett, nagyon itt lenne az idő javítani! Csakhogy az ellenfél hiába is áll az utolsó helyen, elég rágós falatnak bizonyul sok esetben. A kiesés elleni harc megsokszorozza az erőt és az akaratot! És ne feledjük, 15-én Belgrádba utazik a Monaco, az pedig pokol! Rá kell pihenni! Nem a Monacót támogatom ma hendivel!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG
2019.01.12. 18:30
MONACO - ANTIBES

  • A nagyhercegségbeli alakulat védekezése összehasonlíthatatlanul jobb, mint az Antibes csapatáé! 154 ponttal kevesebbet kaptak az eddigi 15 meccsükön! Támadásban pedig hasonlóan jól szerepelt eddig mindkét alakulat, a hazaiak kicsit jobbak. Monacói oldalon a két Jones, Lacombe rendre megszórja magát, ha pedig felzárkózik mellé Kikanovic is, akkor nem lehet kétséges a hazai siker. Viszont az EuroCupban is menetel a Monaco, sőt oda irányítja a nagyobb figyelmet! Ezért állnak a bajnokságban ennyire hátul! A jobb játékosok közül Robinson rendre pihenni szokott a bajnokikon és a szelektálás is elég nagy! Egyértelmű, hogy a most a pontvadászatban egyáltalán nem teljes gőzzel megy a Monaco! Ez pedig azt jelenti, nem fognak arra törekedni, hogy agyonverjék az ellenfelet, még akkor sem ha az utolsó helyen áll!
  • Az Antibes nem rossz csapat ám! A tabella hátsó traktusában található csapatokat megverik, vagy megszorongatják és például a Nanterre is csak öt ponttal tudott nyerni hazai környezetben! Minden bizonnyal behúzza a Monaco, de nem lesz hatalmas különbség! Ekkora hendit be lehet vállalni a vendégek mellett! A szorzó pedig jó.

TIPP: Antibes +13,5 – 1,66 

 

h i r d e t é s ▼