Ne maradj le egyetlen jó tippről sem!

Előfordult már, hogy nem néztél meg egy jó tippet a Tipplap-hu-n, vagy egyszerűen csak elfelejtetted megnézni a honlapot és lemaradtál egy nyereményjátékról?

Ez most már nem történhet meg, hiszen a Tipplap.hu újdonságának köszönhetően lehetőséged van automatikus értesítésekre feliratkozni, mindössze egy gombnyomással, rákattintva az igenre a képen látható módon a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngésző használata mellett.

A feliratkozást követően, ha megjelenik egy írás a honlapon, akkor pár percen belül kapsz egy felugró értesítést. Ezt az értesítést, ha megnyitod, akkor rögtön megjelenik a Tipplap.hu oldalon lévő cikk a képernyődön. Ha viszont nem szeretnéd ezt elolvasni, akkor lehetőséged van bezárni az értesítést, de automatikusan eltűnik a mini ablak 20 másodperc után.

Ha esetleg nem tetszik ez a funkció, akkor bármikor kikapcsolhatod a kis beállítás ikonra kattintva.

Onnan a böngésző beállításokba irányít a program és ott lehet eltávolítani az értesítési listából. Az első kép a Google Chrome-ot mutatja, a második a Mozilla Firefox beállításai lehetőségeit.

  

Ha mégis meggondolod magad, akkor természetesen van lehetőséged visszaállítani az értesítéseket. Ehhez rá kell kattintani az „értesítőt kérek” gombra a Tipplap.hu oldal legalján.

 

h i r d e t é s ▼