Csont nélkül, kosárlabda-cikkek

Kosárlabda-fogadás tippek.

Remekül játszott a Falco a második meccsen, sikerült is kiegyenlíteni az állást. 1-1 után ma ismét Szolnokra utaznak. Az Olaj tudja, hogy Szombathelyen nagyon nehéz nyerni, ezért ma muszáj behúznia a meccset. Ez a kulcsmérkőzés a döntő-sorozatban. A hazai csarnokban hazai győzelem születik. Az odds kicsi, 1,25. Európában a Maccabi és a Zalgiris hazai győzelme is erősen valószínű, de itt sem magasak a szorzók. 

Remek mérkőzést hozott az első találkozó! A fontos játékosait hiányolnia kellett a vendégeknek, Darrin Govens nem játszott és Váradi Benedek sem volt teljesen egészséges. A szolnoki oldalon viszont felépültek a sérültek és teljes kerettel vehették föl a harcot. Ma a második meccset Szombathelyen rendezik.

Folytatódnak a rájátszások az európai kosárlabda-bajnokságokban. Két remek tippünk is van. A Strasbourg meccsén alacsony kockázattal nyerhetünk 1,30-as szorzón, a Trento-Milano összecsapáson pedig eséllyel megyünk az Overre. Akár össze is köthetjük a kettőt, de ezt mindenki maga dönti el! Érdemes kattintani!

A rájátszásoknál tartanak az Európai kosárlabda-bajnokságok. Franciaország, Németország, Görögország és természetesen kis hazánk sem maradhat ki a felsorolásból. Szerbiában egy nagyon érdekes mérkőzésre kerül sor, de Törökországban és Oroszországban is megtelnek a kosárlabda csarnokok. Az NBA nagydöntője úgy fest eldőlt, így azt ma pihentetjük.

Az NBA négy győztes meccsig tartó nagydöntőjében a Cleveland Cavaliers és a Godlen State Warriors csap össze. Az első két meccset Kaliforniában játszották, a Warriors egy szorosabb és egy egyértelmű sikerrel 2-0-ra vezet. Ma pedig a harmadik meccs következik, immáron Cleveland-ben, ahol ha nem nyer a Cavs, akkor bizony gyakorlatilag vége a dalnak! Van egy remek tippünk!

Oldalak