Csont nélkül, kosárlabda-cikkek

Kosárlabda-fogadás tippek.

Úgy tűnik a Herbalife Gran Canaria csapatának bajnoki szezonja rámegy az Euroliga-szereplésre. Ráadásul sem itt, sem ott nem nagyon megy nekik. Az Euroligában 17-én ruhát kaptak hazai környezetben a Fenerbahcétól és amúgy is az volt a negyedik zakójuk a nemzetközi porondon idén. A hazai pontvadászatban pedig Valenciában kaptak ki 16 ponttal. Nagyon rájuk fér már a győzelem és a szurkolókat is ki kellene már engesztelni, erre pedig kiváló lehetőség a mai, Murcia-elleni bajnoki!

A tabella két első helyezettje csap ma össze, mégpedig a Vitoria-Gasteizben, a Fernando Buesa Arénában, ahol teltház előtt, parázs körülmények között csapnak össze a felek. Ha a hazai alakulat nyerni tud, akkor felzárkóznak a Lassa Barca nyakára. Mivel ez igencsak kiélezett mérkőzés, nem gondolnám, hogy bármelyikük is pihentetné a legjobbjait!

Tipikus Dávid és Góliát párharc lesz a mai játéknapon az Euroligában, csakhogy Dávid hazai környezetben forgatja a parittyát, ahol nagyon értenek ehhez. Szóval, a hazai pályán remek Buducnost fogadja a liga egyik legjobbját, a Real Madridot. A győzelem nem kérdés, a különbség a lényeg! Hendikepes fogadást hoztam.

A Rytas hosszú èvek óta nem tud kilèpni a Jasikevicius vezette Zalgiris árnyèkából, Euroligáról nem is álmodhat így a kerete is csak erős átlagosnak mondható. Ez azonban, a bukik szerint, bőven elegendő lehet az Alba Berlin ellen. Alba igen kellemetlen kis csapat, ha sülnek a kezek kintről akkor bizony még veszélybe is kerülhetnek a hazaiak! Hendis tippet hoztam!

A francia bajnokság egyik kiesőjelöltjét fogadja a meglepetésre elég rossz pozícióban elhelyezkedő Monaco csapata. A nagyhercegség alakulata az utóbbi öt meccsen három vereséget is beszedett, nagyon itt lenne az idő javítani! Csakhogy az ellenfél hiába is áll az utolsó helyen, elég rágós falatnak bizonyul sok esetben. A kiesés elleni harc megsokszorozza az erőt és az akaratot! És ne feledjük, 15-én Belgrádba utazik a Monaco, az pedig pokol! Rá kell pihenni! Nem a Monacót támogatom ma hendivel!

Tegnap ha a Maccabi két ponttal többel veri meg a Podgoricát, mind a négy tippem lejön, így csak kicsi híja volt. A Panathinaikosz átgázolt a Bayern csapatán, mintegy 10 ponttal bizonyultak jobbnak. A Barcelona pedig győzni tudott Milánóban! Ma három meccset rendeznek ebből az Anadolu hazai meccsét választottam a megtáltosodó Khimki ellen, ahol a pontokban van inkább az érték!

Oldalak