Csont nélkül, kosárlabda-cikkek

Kosárlabda-fogadás tippek.

Az Euroliga tabelláján tökutolsó Buducnost Podgorica fogadja a Baskonia Vitória csapatát. Mivel eddig még nincs győzelme a hazaiaknak, sokan azonnal legyintenek hiszen, a podgoricaiak még egy meccsükön sem érték el a 70-es dobott ponthatárt. De van két jó játékosuk, betonkemény védelmük és egy nagyon lelkes, kiváló szurkolótábor! A szorzók közti rés pedig, ahogyan én szeretem, túlságosan nagy, ezt pedig ki fogjuk használni egy jó kis hendivel! Remek tippem van!

 

Tegnap végül lejött a hendis Fribourg-meccs és nagy örömömre az Alba is nyerni tudott! Ma két igen kiváló formában lévő csapat találkozik ma a festői Velencében. Ahogyan a sportfogadó irodák is, meglátván a számadatokat és az elmúlt meccsek teljesítményét, mindenki a hazai oldalon játszó olaszoknak adja a nagyobb esélyt. Pedig ha jobban megnézzük, a vendég Tenerife nem csak hasonlóan jó formában van, hanem van olyan mutató, amiben sokkal jobb! és ez lehet a kulcs!

A kosárlabda Bajnokok Ligája mai meccsnapján szúrtam ki néhány mérkőzést. Tudni kell, hogy a kosárlabda BL presztízse nem azonos a labdarúgókéval (az az Euroliga), de évről-évre egyre komolyabban veszik a csapatok ezt a sorozatot is. Köszönhető az anyagi lehetőségeknek és a körítésnek, szervezésnek. A rajongók pedig csak örülnek, ha nemzetközi meccseket láthatnak. Találtam egy meccset, ahol a szorzók közti rés túl nagy, nem arányos az esélyekkel!

Oldalak