Csúszós ajánlat, jégkorong-cikkek

Csak jégkorong-mérkőzéseket tartalmazó szelvényjavaslat.

A Karpat mondhatni kicsit álmosan kezdte a szezont, hiszen egyből hazai pályán is becsúszott egy betli, aztán legutóbb a Saipa ellen pedig gólképtelen volt. A BL-ben egyébként egy nem túl nehéz csoportban még jók voltak, de ideje felvenni a finn liga ritmusát is. Azért nagy vész nincs, de nyilván nem szeretnének hazai jégen ismét csalódást okozni a szurkolóknak. Erre pedig most nem is rossz a szorzó. Ti miket láttok ma jónak?

A világ jégcsarnokaiban szép lassan beindulnak a bajnokságok. A jégkorong sportág mindig is kiemelt volt a Tipplapon, így lesz ez idén is. Várjuk minden kedves jégkorongrajongó és szakértő olvasónkat, hogy osszák meg velünk gondolataikat a napi aktualitásokkal kapcsolatban! Több szem többet lát, reccsenjenek a fogadóirodák palánkjai, gyűjtsünk be sok nyereményt!

Kedden sem maradunk hoki nélkül, hiszen van pár meccs a finn ligában is, de főleg a KHL és a szlovák liga kényeztet el ma minket, ez utóbbiban immáron magyar csapatoknak is szoríthatunk. És persze aki nem riad vissza az előszezontól az az NHL-ben is keresgetheti számításait. Kinek milyen gondolata támad ma?!

Hoki vasárnap

2018. Sep. 16.

Mint már említettük bizony az EU hokiligák java már beindult. Márpedig számos jó meccset lehet ilyenkor kifogni akár az elején is, de legalábbis mindenképp érdemes átbeszélnünk mire érdemes figyelni, ki milyen infókkal rendelkezik az új szezonok kezdetén. Tippeljünk együtt!

Szépen lassan elindultak/indulnak a legrangosabb európai jégkorong ligák is. Aztán már nem kell nagyon sokat várnunk az NHL alapszakaszig sem. Mindenesetre ideje elkezdeni visszarázódni a hokiarénák birodalmába, és zsíros oddsokat fogni a legjobb jégkorongcsapatok révén. Ötleteljünk hát, mire lehet érdemes fogadni a szombati játéknapon?!

Oldalak