Csúszós ajánlat, jégkorong-cikkek

Csak jégkorong-mérkőzéseket tartalmazó szelvényjavaslat.

Holt szezon van a teniszben, ahogy mondani szokták, de egyben már lassan el is indul egy-két jobb esemény, a felkészülések legalábbis zajlanak már. Noha nem a legnagyobb nevekre kell egyelőre gondolni, de Dubaiban is van egy 100k-s ITF, és bizony az Aussie Open Wild Cardokért is mennek a harcok. Ez pedig arra ösztönzött, hogy megosszak pár gondolatot.

Hétvégente nem csak a focistadionok dübörögnek, hanem rendszerint a jégkorong csarnokok is megtelnek, hiszen a legtöbb ligában ugyanúgy fordulók zajlanak. Most sincs ez másként, választék van tehát a tengerentúlon és innen is. Ki mit talál a legjobb opciónak?

Érdekes a mai nap, hiszen a kínálat egyáltalán nem szűkös. Vannak jégkorong BL meccsek kemény párosításokkal. KHL-ben mondjuk a Szentpétervár otthon továbbra is erős játékot fog mutatni? A szlovák extraligában a Besztercebánya - Nitra meccsek mindig jó játékot ígérnek, de merjünk-e fogadni valakire? A Trinec folytatja a cseheknél idegenben a remek szériáját? És akkor még nem is beszéltünk az NHL-ről, ahol számos meccs vár éjszaka bennünket. Beszéljünk hát arról ki mivel merne ma leginkább próbálkozni!

NHL Szilánkok

2018. Dec. 1.
ToMMo

Régen ez volt a rovat neve, ahol ötleteltünk az NHL-ről, és azért veszem elő most is, hogy meg tudjátok osztani a gondolatokat. Jómagam ma egy két meccses szelvénnyel támadok, amit ezúttal nem fogok "agyonindokolni", de eléggé bizakodó vagyok az eredményeket illetően. Nincs más hátra, mint előre!

Oldalak