Motorsportok

Elemzések és tippek az autósport királykategóriájából!

Egy tized a világ Kínában

2018. Apr. 13.
Kalmár András

A Kínai Nagydíj szabadedzései alkalmával, az idén harmadszorra is nagyon közel kerültek egymáshoz a topcsapatok és versenyzőik, amely jó jel a futamok izgalma szempontjából és jó jel a többesélyes futamgyőzelmek szempontjából is.

 

Forma-1 Német Nagydíj (Visszavágó?)

2016. Jul. 30.
Kalmár András

A nyári szünet előtti utolsó F1 futam következik Németországban, amely  egyfajta félidőnek számít, így pszichológiai hadviselés szempontjából sem mellékes, ki nyer és ki vezeti majd a vakáció előtt a tabellát. Vajon tud-e élni Rosberg a hazai pálya előnyeivel?

Idén is felbőgnek a motorok a Hungaroringen, ahol nézők ezrei várják majd, hogy ismét egy izgalmas versenynek legyenek szemtanúi. Kis hazánk versenypályája nem tartozik azok közé az aszfaltcsíkok közé, amelyeken sokszor lehet előzni, ennek ellenére igencsak közkedvelt mind a versenyzők, mint a nézők körében. Lássuk mire számíthatunk az időmérő edzés UTÁN!

Idén is felbőgnek a motorok a Hungaroringen, ahol nézők ezrei várják majd, hogy ismét egy izgalmas versenynek legyenek szemtanúi. Kis hazánk versenypályája nem tartozik azok közé az aszfaltcsíkok közé, amelyeken sokszor lehet előzni, ennek ellenére igencsak közkedvelt mind a versenyzők, mint a nézők körében. Lássuk mire számíthatunk az időmérő edzés előtt!

Forma-1, Európa Nagydíj

2016. Jun. 19.
Kalmár András

Az első azeri kvalifikáció elképesztő elfékezéseket, érintőket és forgalmi bonyodalom miatti adóságokat hagyott a versenyzőkben, ezért akik hibátlanul vagy kevesebb hibával tudtak körözni, azok érvényesíthették lehetőségeiket a jó rajthelyekre.

Oldalak