NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Hideg téli időjárás és hideg fogadja a csapatokat az ország pályáin. Még az is lehetséges, hogy meccsek maradnak el. Elsősorban a Budapest Honvéd rangadója van veszélyben, de minden azon múlik, hogy milyen állapotban lesznek a pályák. Mi meccsekre készülünk és jöttünk a szokásos esélylatolgatással. Ti mit vártok a cidris fordulótól?

Eltelt a téli szünet, a magyar élvonalbeli labdarúgó bajnokságban ismét útjára indul a labda. A mezőnyből immár magasan kiemelkedik a Ferencváros és a Videoton minden bizonnyal közöttük fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Az alsóbb régióban viszont kemény harc lehet a tabellán. Lássuk is a tavaszi szezon első fordulóját röviden, hogy aztán a kommentmezőben meginduljon a vita. Csak úriember módjára Hölgyek-Urak!

A világbajnoki selejtezők miatti bajnoki szünet után ezen a szombaton ismét felharsan a sípszó Magyarország stadionjaiban. A listavezető Videoton a kiesés ellen foggal-körömmel küzdő Balmazújvároshoz látogat, a Ferencváros a két bajnoki vereség után lévő Felcsúton vizitál. Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Immár a 11. forduló következik a magyar élvonal aktuális kiírásának. Ezzel az idei bajnokság egyharmadához érkezünk. A pontvadászat rendkívül szoros, de nagyjából a tavalyi erőviszonyok megfelelőek idén is. Persze nagyon messze még a vége. Az idei fordulóban a Honvéd – Vasas meccs emelkedik ki, illetve a DVSC újpesti vendégjátéka lehet igen izgalmas. Lássuk, mire számíthatunk.

Immár a 10. forduló következik az OTP Bank Ligában, ez pedig azt jelenti, hogy még egy forduló és máris lement az első teljes kör a háromból. A bajnokság egyharmadánál már elég sok következtetést le lehet majd vonni. De addig még két meccs vár mindenkire, elsőként ma! Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Legutóbb hat tippünkből kettő lejött, az egyik 3,10es, a másik 2,70-es szorzóval. Ma ismét nekifutunk a hat meccsnek, immáron a 8. fordulóból, a mennyei első osztályból. A Videoton - Haladás vasárnap lesz, ezzel a meccsel kapcsolatban még infromációkat várunk, főleg a vasiak kezdőcsapatát illetően, így ez később kerül be a cikk végére. Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az NB1 ötödik fordulója remekül sikerült fogadási szempontból számomra, hiszen a hat meccsből három zöldült, ráadásul remek szorzókkal (4,0 - 3,55 -, 1,95) Ha mind a hat meccset egységnyi téttel raktuk, akkor ez bizony remek profit lett.  Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei hatodik körében. A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk. 

Oldalak