Röpte, tenisz-cikkek

Tenisztippek a világ minden tájáról, a tipplap szerkesztőitől, olvasóitól és olyanoktól, akik konyítanak is valamit a teniszhez.

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek.

 

A hétvégén ezerrel zajlanak a Davis Kupa meccsek, ahol mi magyarok is érintettek vagyunk. Piros Zsombor nagyot küzdött és legyőzte a nála jóval esélyesebbnek tartott Jiri Vesely-t, emellett semmiképp nem szabad elmenni szó nélkül. Nagy siker ez számára. Közben pedig challenger és egyre több wta torna is zajlik párhuzamosan, na meg persze az ITF porondról se feledkezzünk meg. Keressük meg együtt a nap legjobb opcióit!

Oldalak