Röpte, tenisz-cikkek

Tenisztippek a világ minden tájáról, a tipplap szerkesztőitől, olvasóitól és olyanoktól, akik konyítanak is valamit a teniszhez.

2018-ban, Bécsben már találkozott egyszer Kei Nishikori és Dominic Thiem. Akkor a japán teniszező viszonylag simán, 6-3,6-1-re behúzta a meccset. Az a játék is fedett csarnokban volt, ahogyan az idei ATP-világbajnokságot is rendezik. Vajon vissza tud vágni ma sokkal nagyobb tét mellett az osztrák játékos? Ezen kívül több remek challenger-torna is zajlik, érdemes bogarászni kicsit! Beszéljük meg!                                                                                                                                              

 

A mai két VB-meccs az oddsmesterek véleménye alapján nem tűnik kiegyenlítettnek. Az első meccsen Nishikori és Kevin Anderson játszik, itt a japánt látják jobbnak (1,6 körüli szorzók vannak rá), a másik mérkőzésen Federer játszik Thiemmel. Itt a svájci zsenire 1,30 az odds. De vajon tényleg ennyire egyértelműek ezek a meccsek? Beszéljük meg!

 

A hétvégén rendezik a FED Kupa döntőjét is a hölgyeknél. A címvédő USA csap össze az előttük 3 évig zsinórban diadalmaskodó csehekkel. Jó válogatottak meccselnek a döntőben tehát, de azt mondjuk koránt sem jelenthetjük ki, hogy a legjobb névsoraikkal. Főleg úgy, hogy Kvitova sem fog szombaton még biztos játszani betegség miatt. Viszont így lehet a szereplők motivációja nagyobb lesz a győzelemre. Emellett persze zajlik tovább a többi teniszesemény is. Beszéljünk róluk!

Így az év végén a fogadóirodák kínálatában egyre több challenger verseny található. Ezekben pedig érdemes kotorászni, mert igen jól fogadható meccset is akadnak. Csak a kínálat kedvéért néhány példa mára: Andujar 1,40-ért J. Domingues ellen, Cuevas 1,55-ért C. Taberner ellen, vagy épp Pozsonyban Stakhovksy 1,45-ért Trunelliti ellen. Vajon lehozzák az esélyesebb teniszezők a meccseket? Beszéljük meg!

 

Bár évről évre nyújt érdekes eredményeket ez az úgynevezett Elite Trophy a WTA mezőnyben, azért mégis csak egy rangos tornáról beszélünk, még ha mindenki álma inkább a WTA döntő akkor is. Talán az elődöntőknél már nem beszélhetünk motiválatlanságról, és jó nevű hölgyek is csapnak össze ehhez mérten. Ja és persze közben Párizsban Federer - Djokovic elődöntőt rendeznek. Keressük meg együtt a legjobb opciókat mára is!

Oldalak