Szelvényajánló

A Tipplap saját Tippmix szelvénye, elemzésekkel.

Ma ismét pályán a MOL Vidi FC, amely az idegenbeli döntetlen után hazai pályán próbálja meg kivívni a továbbjutást. A másik meccsünk az U19-es Európa-bajnokságról való, ahol a felnőtt gallok után az ifjú galloktól is remek eredményt várunk! Két meccs kötésben éppen dupláz, tartsatok velünk!

Elcsépelt közhely, hogy egy nagy kontinenstornán, vagy világbajnokságon a bronzérmet nyerő csapat mindig boldogabb, mint az ezüstérmes. Ennek az oka pedig az, hogy amíg a 3. helyet MEGNYERIK és kiharcolják a csapatok, addig a 2. pozíció a VERESÉG eredménye! Ennek megfelelően ma két nagyon motivált csapat lesz a pályán és a győztes nagyon fog örülni. Egy nagyon esélyes összetett fogadást ajánlunk a Belgium – Anglia meccsre 1,72-ért!

Az idei foci-vb negyeddöntőinek második napján délután Svédország és Anglia, este pedig Oroszország és Horvátország válogatottja mérkőzik meg egymással a továbbjutásért! Vajon képes lesz az idáig nagy meglepetéseket okozó Svédország még a gólkirály címre esélyes Harry Kane vezette angolokat is legyűrni? Este pedig kiderül, a házigazda oroszok menetelnek-e tovább, vagy horvát szomszédainknak sikerül a továbbjutás. 

Oldalak