Szponzorált tartalom

Megkezdődött a floorball világbajnokság és ugyan a Tipplap szerkesztői között is van egy szakértő aki történetesen egy floorbal csapatot edz, de ez a tipp a társodalunktól a TTBK Sport jóvoltából került hozzánk. Fogadjátok szeretettel és ha csak az eddigi formájukat hozzák akkor is érdemes hallgatni rájuk ha nem is ismeritek jól a játékot.

Nagyon szépen köszönjük a sok kitöltést! A szerző majd megosztja velünk a tanulmányát is a jövőben, hátha tanulhatunk belőle. Megvolt a sorsolás is. TN92 nicknevű olvasónknak kedvezett a szerencse. Megkérném, hogy küldjön egy emailt a farkas.kalman@tipplap.hu email címre, hogy nyereményének átadását tisztázhassuk. Még egyszer ezer köszönet mindenkinek és szép nyereményeket kívánunk!

A TTBK Sport egy rövid szünet után újra jelentekezik tippekkel, a tőlük megszokott alapossággal elemezték ki az amerikai futball mérkőzéseit. Érdekesség, hogy az ottani football névnek semmi köze az eredeti európai focihoz a név onnan ered, hogy a labda egy láb hosszú vagyis pont egy foot. Ennyit az érdekességekről, az igazán érdekes az elemzés lesz!

Létezik egy marketingkutatás arról, hogy Magyarország milyen fogadási kedvvel rendelkezik, valamint lenne-e igény a Labdarúgás sportágában további fogadási lehetőségek biztosítására, a Tippmix keretein belül. A kérdőív kitöltése maximum pár percet vesz igénybe és teljesen anonim, viszont azok között, akik 2018.11.24-én éjfélig kitöltik egy 5000 forintos TIPPMIX-fogadási lehetőséget sorsolunk ki. Érdemes rászánni pár percet!

 

Általában izzik a net, amikor a különféle országúti kerékpáros-fórumokon a Garmin-fanok és a Bryton-tulajdonosok vitába kezdenek. Akku-élettartam, tudás, vízhatlan borítás, érintőképernyő, grafikus kijelző röpköd megannyi szakkifejezés. Mindenki más oldalról közelíti meg a döntést. Egy biztos, ha a komoly tudás mellett a pénztárcánk is számít, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni, a nemrég hazánkban is elérhető IGSport komputereit. Ráadásul meglepő adatokkal fogunk találkozni a többi szemponttal kapcsolatban is. Leesik az állunk, ha megismerjük az iGPSPORT IGS50E-t!