A Belanger-stratégiák bemutatása

2017. May. 16.
pletszo

Belanger módszerének alapja: meg kell határozni, hogy a havi nettó bevételünk, (jövedelmünk) hány százalékát kívánjuk sportfogadásra áldozni és az így meghatározott összeg lesz az úgynevezett bank. Belanger szerint többféle stratégia is célravezető lehet. Elővigyázatosságból a bank egy negyed részét kockáztassuk egyszerre. Tagoljuk négy egyenlő részre a bankot és egy példán keresztül szemléltetjük a módszert.

h i r d e t é s ▼

 

Példa

 • A sportfogadásra szánt összeg: 500 egység. Ennek a 25%-a 125 egység, ezzel a mennyiséggel kezdjük el a játékot.  Amikor a kétszeresére nőtt a kezdőtőke, vagyis már 125 egység tiszta nyereségem van, akkor az 500+125=625 egységet tagoljuk 4 egyenlő részre, ennek az egynegyede 156,25 egység. Ha ezt is megdupláztuk, akkor adjuk hozzá a bank többi részéhez, a bankunk tehát 625+156,25, vagyis 781,25 egység lesz. Ezt újra negyedelhetjük, és eszerint folytathatjuk a stratégiát, amíg nyerő szériában vagyunk.
 • Ha azonban vesztes sorozatunk van, és egyből elbukjuk a 125 egységet, akkor a keretösszegünk 375 egység lesz, ha pedig ezt negyedeljük, akkor 93,75 egység lesz az amivel a fogadásokat folytathatjuk.
 • Tehát nagyon fontos, hogy stabil költségvetésünk legyen és körültekintően játsszunk, inkább kisebb nyereményekkel, minthogy egyből mindent elveszítsünk.

 • Frank Belanger nagyon jó befektetésnek tartja a sportfogadást, szerinte a havi megtérülés 15-25%, és ez havi hozam, nem pedig évi. A mostani betéti kamatlábak nem érik el az éves 0,5%-ot sem, ez a „befektetés” viszont havi 15%-ot termelhet. 500 egység betétbe helyezése egy év alatt 2,5 egység hasznot hoz, ezzel a sportfogadási módszerrel viszont havonta 75 egység haszonra lehet szert tenni. Ezt tovább bontva kiszámolható, hogy mennyi az éves hozam 15%-os havi megtérülést feltételezve.
 • Nem az a lényeg, hogy minél hamarabb nagyot kaszáljunk hanem hogy hosszú távon nyereségesek legyünk. A profi fogadót az különbözteti meg az amatőrtől, hogy míg előbbi sok mérkőzésre, kimenetelre fogad kis összeggel, addig az amatőr kevés eseményre tippel és azokra nagy pénzt tesz fel.

Belanger 1.

 • Frank Belanger 1-es szisztémája szerint és javaslatára tételezzük fel, hogy napi 8 meccsre fogadunk, a bankunk 1000 egység, minden meccsre a bank 2.5%-át tesszük fel. Az odds átlagosan 1.95. Prognosztizáljuk, hogy a találati arány 53%-os.
 • Ezekből kiindulva évi 2.920 tippet játszunk, amiből  53%-os győzelmi mutatóval 1.547 nyerő lesz. Ha minden tippre 25 egységet teszünk, akkor a befektetés 73000 egység lesz, ez pedig 75416 egységet ér el, a tiszta nyereség 2416 egység lesz.

Belanger 2.

 • Belanger ezen stratégiája is arra épül, hogy négy azonos nagyságú részre osztja fel a bankot. A számok az alábbiak, amelyek alapján megtesszük a téteket: 1, 2, 4, 6, 8 és a 12,5.
 • A bankunk legyen 1.340 egység, ennek a 25%-a 335 egység. A 335 egységet így kell felosztani:
 • 1*10+2*10+4*10+6*10+8*10+12,5*10=335 egység
 • Naponta egy tippet kell leadni, ha sikerül eltalálni a kimenetelt, akkor mindig elölről kell kezdeni a bank felosztásától, viszont ha az első-öt fogadás sikertelen, akkor abba kell hagyni azt a sorozatot. Így gyakorlatilag elvesztetted a bankod több mint 15%-át. Ekkora veszteség után újra kell negyedelni a bankot. Ennél a módszernél is szükség van átlagosan 1,9-es szorzókra, hiszen akkor elég 6-ból 2 mérkőzést eltalálni.

 • Teljesen egyértelmű, hogy 33%-os találati aránnyal nyereséget realizálni nagyon jónak számít. 50%-os sikeresség esetén viszont már komoly profitra lehet szert tenni. Természetesen egyszerre akár több sorozatot is indíthatunk.

Belanger 3.

 • Belanger 3-as stratégiája, egy Martingale-rendszerű szisztéma, vagyis minden vesztes fogadás után kétszerezni kell a tétet.
 • Egy 8 lépéses Martingale-módszer tétjei az alábbiak szerint alakulnak: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128.
 • Sikeres fogadás esetén mindig elölről kell kezdeni a sorozatot. Egyszerre akár több ilyen sorozatot is játszhatunk. Ez a stratégia bármelyik sportág esetén alkalmazható, a hangsúly azon van, hogy 2-szeres szorzónak kell lennie.

Hozzászólások

az 500 egyseg ketszerese az nem 1000? (es akkor van 500 tiszta nyereseg)

Már régen ismerjük. Ennek a stratégiának is az az átka, hogy jól kell tippelni, különben megyünk a lecsóba. Valaki megoszthatna már egy mechanikusan játszható, nyereséges stratégiát.

Itt a bukó duma:
"Naponta egy tippet kell leadni, ha sikerül eltalálni a kimenetelt, akkor"
Ha sikerül ...

Ezt tegyétek már közzé, hogy sikerüljön!
Amikor az események döntő része "meglepetés" ...

Az egészből annyi a nyeremény, amit elköltesz abból, amit nyertél!
Minden mást visszabuksz. És jó esetben csak annyit.
Csak idő kérdése!

Vegyétek már le a felugráló tippmixpro-s ablakot!
Miért kell?

Srácok, valamit nem jól olvastok, ezek nem a mi stratégiáink, hanem a fogadó világban mondhatni közismert stratégiák amiket mi időről időre bemutatunk, mert képzeljétek nem mindenki úgy született, hogy mindent tökéletesen tudott, hanem, lehet, hogy most ismerkedik a dolgokkal.

 

A felugró tippmixPro ablak azért van, mert valamiből nekünk is fedezni kell a az üzemeltetés költségeit és ,most éppen ilyen kampány volt, de szerintem harminc naponta egy kattintás még belefér szerintem.

A felugró ablakot megértettem, köszönöm és elnézést amiért szóvá tettem.
Egyébként évek óta játszok az pro-n :-)

A stratégiát tekintve, szerintem egyetlen nyerő van: el kell találni az eseményt.
Ezt arra alapozom, hogy a sokadik stratégiát "találom ki" magamnak. Pár hónapig megy a gyarapodás, eddig a kezdőtőke 15x-ése a csúcs, kb. 3 hónap alatt.
Majd ugyanezen stratégia mellett kb. 2 hónap alatt vissza 0 Ft-ra.
Ezért mondom, hogy csak az a nyeremény, amit kiutal az ember és elkölt.

Jó sok szerencsét mindenkinek!

Szia!
a.) A Belanger 2-es stratégia esetén nem tiszta nekem, hogy miért kell egy győzelem után azt a keveset bedobni a kasszába és újra felosztani!Szerintem ez elírás! Ez 2-es ods mellett is csak 3% emelkedés/nap!
b.) Ja és az is csak akkor igaz, hogy 2 vagy 3 nyerés uán már nyereséges a játék, ha ott és akkor abbahagyod a sorozatot. Ha megteszed és elbukod a következő fordulót, akkor bukta a legelső kezdőtéted (2-es odds!, nem 1,9)
Válasz szeretnék!
Sok sikert, jó szerencsét mindenkinek!
Szűkszavú

 

h i r d e t é s ▼