Foci-vb tippjáték

Június tizennegyediken kezdetét veszi a XXI. Labdarúgó világbajnokság harminckét csapat részvételével. A sportot kedvelők és sportfogadók nagy ünnepe ez és biztosak vagyunk benne, hogy mindenki nagyon várja már, hogy szurkolhasson, fogadhasson. Mi is készültünk egy izgalmas játékkal nektek, ahol értékes nyereményeket és különdíjként 3x20 000 Ft-os Tippmixpro feltöltést lehet nyerni!

 

A játékban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, aki rendelkezik regisztrációval a Tipplap.hu-n. Akinek még nincs az itt ezt megteheti.

A játékot június 14. és július 15. között rendezzük meg és négy különálló játékból áll össze. Minden játék nyertese értékes nyereményeket kap és a játék végén a legaktívabb versenyzőink között - akik minden játékban legalább három tippet adtak -  gépi úton kisorsolunk három 20 000 Ft-os Tippmixpro-s feltöltést.

Első játék június 14. - június 21.

Második játék június 22. - június 29.

Harmadik játék június 30. - július 6.

Negyedik játék: július 7. - július 15.

A  játékra itt lehet jelentkezni, illetve a továbbjutók is ide kattintva juthatnak el a játékhoz, hogy leadhassák a tippeiket!

Játékonként változó számú forduló lehetséges, mert ez függ az adott időszakban rendezett mérkőzések és nevezők számától is.

A játék úgynevezett direkt kieséses rendszerben kerül lebonyolításra és a kettő bármilyen hatványú számú játékosszámával játszható. Az oldalra való bejelentkezés után a játékra is jelentkezni kell, ennek a státuszáról, hogy sikeres vagy sikertelen volt, a rendszer automatikus üzenetet küld minden játékosnak. Ugyancsak a játék minden fordulója után üzenetet küld a továbbjutásról, vagy az esetleges sikertelenségről is. Amennyiben a jelentkezés sikeres volt, a gép összesorsolja egymással a játékosokat és gyakorlatilag ők párbajozni fognak egymással. Tippelni a mérkőzés kimenetelére kell és minden jó tipp egy pontot ér, aminek igazán akkor van jelentősége, ha több mérkőzést is rendeznek egy játéknapon. Amennyiben mind a két játékos egyforma jó eredményt ér el, akkor az jut tovább, aki gyorsabb volt és hamarabb tippelt. Abban az esetben, ha egy párból az egyik játékos sem tippel, akkor értelem szerűen kiesnek és a szomszédos ágról érkező versenyző biztos továbbjutó a következő fordulóból, de tippelnie kell. Az nem számít, ha rosszul tippel, de muszáj tippelnie.

Nyeremények:

1 játék:  Huawei Y6 Pro ( TIT-AL00 ) 4G Smartphone - CHAMPAGNE GOLD és Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version Smart Watch

2. játék: Bluedio T5 Wireless Bluetooth Headphone with Microphone – BLACK és egy LH - X25S RC Quadcopter - RTF – WHITE

3. játék: Chuwi Vi8 Plus Tablet PC - BLACK WINDOWS 10 + ANDROID 5.1

4. játék: Xiaomi Redmi 5A 4G Smartphone Global Version – GRAY

A nyeremények részletes bemutatását ebben és ebben a cikkben találjátok.

A Tippjáték extra nyereménye, különdíja 3x 20 000 Ft-os Tippmixpros feltöltés.

A játékok vége után másnap hirdetünk győztest és a nyereményüket postai úton vagy futárszolgálat igénybevételével juttatjuk el a nyerteseknek. A különdíjat a döntő utáni napon sorsoljuk ki gépi úton a legaktívabb játékosaink között, akik játékonként legalább három tippet adtak.

A Tipplap.hu fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált email-címeket, illetve a Tippjáték szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Tippjátékból.

A játék szabályzatáról itt olvashattok bővebben.

 

h i r d e t é s ▼