Ír, dán és lengyel meccsek a mai csokorban (1,90 – 1,60 – 1,30)

2017. Jul. 14.
liguriano

Tudom, a dánokat tegnap óta nem annyira kedveljük, ennek ellenére találtunk egy fogadható bajnokit a dán élvonalból, valamint egy lengyel összecsapást és a Finn Harps hazai mérkőzését a Bohemians ellen. Tartsatok velünk. Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

h i r d e t é s ▼

 

 

Finn Harps – Bohemians
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,90

  • A 7., illetve a 8. helyen tanyázik a két alakulat, s jelenleg öt pont a különbség a vendégek javára. A Bohemians nagyon jó sorozatot zárt le a Dundalktól való vereséggel, de idegenben így is hárommeccses győzelmi sorozatban vannak benne. Így azt gondolom, hogy a valamivel erősebb Finn Harps keretét kompenzálhatják a formájukkal, ami gólváltásba torkollhat végül. 

FH:20:45

Aarhus GF – Horsens
Aarhus (1X2) - Odds: 1,60  1-2

  • Útjára indul a labda Dániában is egy rövid pihenő után, a Ceres Park ad otthont a nyitótalálkozónak, ahol két olyan csapat találkozik egymással, akik az előző évadban az alsóházban végeztek. Az ötszörös bajnok hazai alakulat erősítésként megszerezte nyáron a középpályás Ankersent, valamint a védő Kanstrupot, akik mindenképpen erősítést jelenthetnek majd. A másik oldalon a hátsó alakzatból voltak távozók, de a Viborgtól érkezett Thorsen jó fogásnak tűnik. Márciusban találkoztak utoljára a csapatok, s akkor idegenben is nyerni tudott az AGF, ráadásul ma a vendégek egyik legjobbja, a feröeri válogatott Hansson a pletykák szerint nem tud pályára lépni sérülése miatt. 

FH:18:00

Wisla Plock - Lechia Gdansk
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) - Odds: 1,30  0-2

  • Lengyelországban is megrendezik már az első fordulót, és rögtön egy olyan csapat látogat a Wisla Plock otthonába a nyitómeccsen, amely -3 egységről startol. A Wisla csapata megszerezte végérvényesen a korábban nagyobb jövő előtt álló Furmant, de ingyen megszerezték azt a Bilinskit is, aki az elmúlt idényben 10 találat fölött termelt. Az elmúlt szezonban kétszer találkoztak egymással, s mindkétszer lejött az over, ami után ma a minimum két találattal is beérjük. 

FH:18:00

 

h i r d e t é s ▼