Kézimunka: dán csajos...

2017. Jan. 9.
kispályás

Tegnap a magyar válogatott minden megerőltetés nélkül, lazán győzött hat góllal Egyiptom ellen. A sérüléseket is figyelembe véve roppant kíváncsi vagyok, kit hagy ki Sabaté a szűkített keretből. Ma a szokásos hétfői szűkös kínálatból egy dán női mérkőzést választottam.

h i r d e t é s ▼

 

 

Esbjerg-Silkeborg

  • Ebben az évben eddig hat mérkőzést rendeztek a dán női élvonalban, és négy alkalommal a bukik által esélytelenebbnek tartott alakulat diadalmaskodott, sajnos engem is kétszer bevittek a málnásba. Kezdődött a Ringköbing-Nyköbing mérkőzéssel, ahol az alacsonyabban jegyzett hazaiak szinte végig vezetve tartották otthon a két pontot. Múlt szerdán az Odensének szemernyi esélye sem volt hazai pályán a Silkeborg ellen, tíz góllal sikerült kikapniuk. Hasonló „bravúrra” volt képes a tavalyi bajnok Esbjerg is, ők hazai pályán örülhettek az egy pontnak a tök utolsó Skanderborg ellen, de összevontam a szemöldököm a Viborg koppenhágai veresége láttán is. Szóval eddig meglepetés meglepetés hátán, és ma az a két csapat találkozik, akik szállították ezeket. Az Esbjerg kerete tele van válogatott játékossal, ami most eggyel csökken, ugyanis Estevana Polman bejelentette, hogy párjával, Rafael Van den Vaartal babát várnak. A holland klasszis kiesésével több feladat hárul majd Ida Bjørndalenre és Jenny Almra, újra a csapattal van az őszt az alacsonyabb osztályú Frederika HK-nál töltő és ott 103 gólt termelő Traberg, akinek a szakvezetés szintén fontos feladatokat szán. Vaskos meglepetéssel szolgált múlt szerdán a Silkeborg együttese, az Odense vendégeként tízgólos különbséggel verte az esélyesebbnek tartott hazai gárdát, a sikerből oroszlánrészt vállalt a kapus Stephenie Anderson, aki 50%-os hatékonysággal védett. Véleményem szerint ma jönnie kell a papírformának, Lars Frederiksen lányai otthon tudják tartani a két pontot.

Tippem: 05784 Esbjerg-Silkeborg H 1.55 28:31

Good Luck!

Hozzászólások

Sérültekről lehet esetleg valamit tudni kispályás? Hazaiak múltkori X-e elég aggasztó. :/ Bár általában ezek jót szoktak tenni a következő hazai meccsnek, s ilyenkor szokott jönni a javítás. :) Még az 1X is vonzó a maga 1,32-es oddsával.

Szia,

Bizony és 12mp múlott, hogy nem lett nagyobb meglepetés! A csapatok portáljain nincs sérültekről beszámoló, annyit írtak még, hogy ez a kislány, akit visszarendeltek, ezzel a 103 góllal vezette a másodosztáyú góllövőlistát. 

Szia,
Ilyen nagy hendiket max. Chile, Szaúd-Arábia ellen mernék nyugodt szívvel bevállalni.

Silkeborg megcsinálja ugyanazt mint egy hete... :( Hihetetlen. Egy félidő alatt eldöntik a meccs sorsát.

szia kispályás!
Már meg ne sértődj,semmiféle indulat nincs bennem,de mivel én kézilabdás vagyok és nem a megye 1.-be,és egy ideje követem a tippjeidet mosolyogva,megkérdezném,hogy te ezért pénzt kapsz????
Mert körbeírsz mindent rengeteg infóval,aztán adsz egy szánalmas 1,3-as,jó esetben 1,5-ös tippet,és általában az is elmegy a pi.....a!
Szóval ha nem kapsz ezért pénzt akkor vonulj vissza vagy kapd össze magad,mert ez nagyon sovány...
Például olyat még egyszer sem mertél bevállalni,hogy az esélyesebb csapat 1-5 góllal nyer.
Pedig 10/7-ből általában így van,mármint BL illetve Bundesliga meccseken,és legtöbbször 2,20 vagy az feletti szorzókat ad rá...nem 1,3-akat...
nem akarok beleszólni,de úgy látom nem túl sok önkritikát gyakorolsz,pedig egy ideje még a szar szorzóid is simán elmennek...
Szóval elnézést kérek,és nem is várok választ,de én elgondolkoznék a helyedbe,főleg ha ezért fizetnek is neked!
Ha meg nem akkor ne irj hülyeségeket!mint például a mai tipped,ami magadhoz képest nagy szorzó volt(1,5),és csősimán el is ment....

Meccs után könnyű okoskodni...én is raktam, nekem is elment mégsem sírok mint egy ötéves kislány!
Ha meg akkora kézilabdás vagy mint ahogy állítod, akkor miért nem írtad ki ide meccs előtt hogy ez egy szar tipp és V lesz!
Komolyan, szánalmasak ezek az emberek...saját gondolat nulla, csak a köpködés...

Szia Syfur!

Nekem címezted, természetes, hogy válaszolok. Először is nagyon megtisztelő, hogy mint kézilabdát művelő és értő létedre figyeled a tippjeimet, köszönöm. Másodszor, nem először írom le, általában próbálok olyan papírformákat keresni, ami vélhetően jönni is fog, ezek általában 1.3-1.5 tartományban vannak, az is igaz, hogy januárban szépen beletenyereltem a dán női élvonalba, de azért jött 4-5 meccs, számodra értékelhetetlen 1.3-1.5 tartományban. Persze ha jön az tök természetes, ha meg nem, kapom az ívet, nincs ezzel semmi bajom, hozzászoktam, ilyenek vagyunk mi magyarok. Egyébként erre a mai meccsre Neked mi lett volna a meglátásod? Írod, hogy egy ideje nézegeted a tippjeimet, akkor biztos emlékszel rá, hogy volt

ilyen: Barcelona-Veszprém, hazai nyer 1-5 góllal 2.25

meg ilyen: Rosztov-Győr, vendég nyer 1-5 góllal 3.00

meg ilyen: Izvidac Ljubuski-Tatran Presov H 2.50

meg ilyen: Michalovce-Fehérvár V 1.70

meg ilyen: Celje-Szeged V 1.75

Örömmel várjuk jó tippjeidet a világbajnokságra!

 

Bakker mit foglalkozol ilyenekkel, èn a helyedben vàlaszra sem mèltatnàm! Igaz irta is hogy nem vàr vàlaszt.. :-) Meg azt is irta, hogy nem megyei szinten jàtszik! Egyenesen ő a Mikkel Hansen, ugyhogy vigyàzz kivel van dolgod.! :-) :-) :-) :-) Tippet ő sem irt, a kèzilabda Nosztredamusza! :-) :-) :-) Egyèbkènt meg ha annyira jàrtas kèziben, akkor ha rànèzett a tabellàra meg az eredmènyekre, làthatta hogy esèlyes meccs volt, amit irtàl, ez a Silkeborg megtàltosodott vagy nem tudom, de most màr zsinorban màsodszor csinàl fura eredmènyt..

Bocsi, de te ki a tököm vagy ? :D Csak azért mert én se megyei csapatba nyomtam anno :D
Szerintem vannak jó tippjei, de az idén valami ...asz van a rendszerbe.
De azért kíváncsi lennék a Te tippjeidre is ha ennyire kened a témát!
Mert sajna ide az Nb/1 B kevés sajna pedig akkor már milliómos lehetnék :D

Èn ide màr vagy 15-20jo tippet beirtam alsohangon! Csak fel kène tenned az olvasoszemüveged.! :-) :-) :-)

Szia Syfur!
Nem tisztem védeni Kispályást (a mai meccsel meglehetősen nagyot buktam), mégsem tudom megállni, hogy egy nem megye 1-ben (és nem megye 1.-be) játszó menő hozzászólására ne reagáljak. Először is abból, hogy kézilabdázol, még nem következik, hogy a sportfogadásban is otthon vagy. Én sem focizom, mégis jobbak a foci tippjeim, mint két, nem megye 1-es labdarúgó barátomnak. Szóval nem értem, miért kell kidomborítani a kézilabdás jelenedet, amikor a mondanivalód szempontjából ez teljesen lényegtelen dolog.
Másodszor, ha régebb óta olvasnád Kispályás tippjeit, tudhatnád, hogy ő az egyik legjobb tipster az oldalon. Mivel a sportfogadás szerencsejáték, időnként előfordul, hogy borul a papírforma, mint ma is. Ezt nálad nagyobb mágusok sem képesek megjósolni. Semmi és senki nem tiltja neked, hogy figyelmen kívül hagyd Kispályás tippjeit, illetve kedved szerint módosíts rajtuk. Nekünk, a nagy többségnek megfelelnek ezek szorzók, ha mégsem, változtatunk rajta - csöndben.
Egyébként Kispályás is szokott 1-5 -ös tippeket adni Bundesliga- illetve BL- meccseknél, Forgó kérésére. (Tudod, ő az, aki sportot űz abból hogy, Kispályás tippjeivel és a józan ésszel is szembe menjen, hiszen már egy ideje követed az oldalt...).
De ha gondolod, hívd ki Kispályást egy tipp-párbajra. Ilyenre már vol példa az oldalon. Ott bizonyíthatod, hogy menő tippelő vagy, és nem csak az arcoskodás megy az eredmény ismeretében.
Végül el kell mondanom, hogy nem akartalak megbántani, hozzászólásomat csak a korrektségre való felhívás szándéka vezette.

Sziasztok!

Tökéletesen egyetértek ezzel a megfogalmazással. 
MEgértem, ha bukik valaki az fájdalmas. De soha nem az a hibás aki adta a tippet, hanem aki megrakta! 
Mellesleg nekem is elment a papírom, csak szerény 11ezer lett volna a nyeremény és az esbjerg vitte el. De hát ez van. :)

Szia kispályás!

Akinél az ok az okos, aki másra ruházza az okoló.MI magyarok pedig olyanok vagyunk amivé leszünk.Kérlek ne írd egy természetes emberi tulajdonságról, hogy az magyar sajátosság.Aki itt él az ítél.Ő a nemmegyeegy most így ítélte meg.
Továbbra is várom az origamikat tőled és néha a meglepetéseket.Ezzel egyébként nem vagyok egyedül, tehát beszélhetek többesszámban.Mi köszönjük az eddigi munkád, és mindet jót a folytatáshoz, mert mi magyarok ilyenek vagyunk.

 

h i r d e t é s ▼