Kézimunka-világbajnoki nyitómérkőzés

2017. Jan. 11.
kispályás

Alig ért véget a hölgyek kontinenstornája, máris itt van egy másik világesemény, a férfiak világbajnoksága, melynek Franciaország nyolc városa ad otthont. A nyitómérkőzést szokás szerint a házigazdák játszák, az áldozati bárány szerepe ezúttal a braziloknak jutott.

h i r d e t é s ▼

 

 

Franciaország-Brazília

  • Az 'A' jelű szextett helyszíne Nantes, ahol Franciaország, Lengyelország, Oroszország, Brazília, Japán és Norvégia küzd meg a négy továbbjutó hely valamelyikéért. A nyitómérkőzésen Karabaticsék a riói olimpia hetedik helyezettjével csapnak össze. A házigazdák a világbajnoki cím védői, 2015-ben Katarban a feltuningolt hazaiakat verték a döntőben három góllal, az olimpia viszont kissé csalódás volt számukra, hiszen nem sikerült a triplázás, a döntőben Mikkel Hansenék kiénekelték a sajtot a szájukból. Azóta már nem Onesta irányítja a csapatot, a sikerkovács helyét a Dinart-Gille páros vette át. A keretszűkítésnél kiesett a Barcelona fiatal jobbátlövője, Dika Mem, erre a sorsra jutott a Psg jobbszélsője, Kounkoud, és a Nantes hálóőre, Dumoulen is. Sérülés miatt hiányzik a Montpellier balátlövője, Grébille, de azt gondolom, hogy Narcisse és N'Guessan meg tudja oldani bőven ezt a posztot. Illetve a mai mérkőzésen csak Narcisse, ugyanis N'Guessan a szlovénok elleni utolsó felkészülési mérkőzésen apróbb sérülést szenvedett, így Dinarték csak tizenöt játékost neveztek a mérkőzésre. Tavaly a hazai rendezésű olimpián hetedik helyezett brazil válogatott a 2016-os Pánamerikai játékok győzteseként kvalifikálta magát a világbajnokságra, eddigi legjobb szereplése a 2013-ban elért 13. hely volt. Mostanság azért már komolyabb figyelmet érdemelnek, az olimpián legyőzték például az akkor még jobb erőkből álló lengyeleket és a németeket is. Keretük túlnyomó többsége Európában játszik, néhányuk komolyabb együttesekben. Legjobban azt hiszem a szegedi védelem oszlopát, Thiagus Petrust ismerjük, de aki figyelemmel kíséri a BL küzdelmeit, találkozhatott már Toledóval, a Plock jobbátlövőjével, vagy Langaróval, a La Rioja balátlövőjével, esetleg a Vardar beállósával, Moraesszel. A két együttes legutóbb az olimpia negyeddöntőjében találkozott, akkor a franciák félidei döntetlen után magabiztosan, 34:27 arányban győztek, a mérkőzésen Giugou 8, míg Narcisse 7 gólig jutott francia részről. A mérkőzést Francois Hollande államfő a helyszínen tekinti meg, és legalább négygólos hazai sikernek fog tapsolni a végén.

 

Tippem: 02602 Hendikep 3.5 H 1.30 (franciák legalább négy góllal nyernek) 31:16

Good Luck!

Ha valaki úgy érzi, hogy félrevezetem az oldal látogatóit, vagy rossz a tipp, akkor még a mérkőzés ELŐTT jelezze, mert UTÁNA kicsit szagos a dolog! Meggondolandó még esetleg a brazilok győzelme 9.5 hendivel megtámogatva, vagy az 54.5 over opció is.

Hozzászólások

Francia-Brazil -5,5-ről Francia
Szlovén-Angola -9,5-ről Szlovén
Spanyol-Izland 53,5 Over
Lengyel-Norvég V

Én erre gondoltam ma-holnapra :)
Többi nálam nem játszik most :D

Hali! Itt is a Syfur baràtunk, aki nem megyei szinten nyomja a kèzit, egyenesen ő a Mikkel Hansen, most megprobalkozik egy tippel, este meglàtjuk sikeres volt e, meg hogy itt okkal köpködött e a Kispàlyàsra. Pudig probàja az evès, szoktàk volt mondani! :-) Bàr akkor sem kène köpködni azt aki ebbe időt, energiat tesz, noha elmegy a tipp mondjuk!

Balkezes vagyok és szélső...látom intelligens egy valami lehetsz okoska...de a te tippedet sehol nem látom...

Akkor te vagy egyenesen Lüc Abalo! Hol vagy te szèlső te szerencsètlen! Bivalybasznădon maximum falusi csapatban! :-)

Üdv!Pénz feldobással én is tudok tippelni, ehhez a vagy-vagy ajánlatok a legalkalmasabbak.Vagy egyéb módszerek is szóba jöhetnek, hogy ez vagy az mellett döntsek.Mondjuk a reggel balra vagy jobbra dől, ez egy bizonyos kor után már nem jó, mert az x kimenetel is játszik (tapasztalat).
Az elemzés merőben más, tényekre alapoz.Ezen tények összessége pedig megformál egy jövőképet a végkimenetelt illetően.Én személy szerint ezért a tudásért olvasom az elemzést, mert van alapja a tippnek.Általában alaposan és többrétűen körbejártak, nem a semmiből beköpött 50/50-ek.Függetlenül a végeredménytől.

Tisztelt Hölgyek, Urak!

Hagyjuk már abba egymás basztatását! Az ilyen jellegű hozzászólásokat egyszerűen ki fogom törölni, mert semmi értelme!

Jo mindegy, töröld ki. Vègülis tèged hordott el mindennek, nem engem. Most meg idejön 2napjara tippet irni.. Azt hiszi az ember 2nap tăvlatăban nem emlekszik a nevère.. Ölèg rosszul hiszi.. :-)

Figyelj! Aki prostituáltnak áll, az előbb-utóbb nemi aktusba keveredik,ezzel én tisztába vagyok és nem is zavar. A hozzászólásokat meg ki-ki vérmérséklete, intelligenciája függvényében írja meg, de ez meg őt minősíti.

Na de măr ălljunk ki azert aki règebb ota itt van, mint aki 2napja jött s köpköd meg osztja az èszt. Szerintem ez egy munkahelyen vagy barhol măshol is ugy van hogy az idősebb dolgozot tisztelni szoktak vagy valami, meg mondjuk kijarja az illető a szamărlètrăt, aztan akkor neki is lesz joga ehhez meg ahhoz.. Tommo irta asszem azt tegnap, hogy ezek mögött biztos hogy ilyen csitrik lehetnek, nos èn is erősen azt sejtem... Valoban ugy lehet hogy 200forinttal megrakta a Bayerng, a Realt meg a Juvèt, aztan nyert belőle 330forintot,aztan azt hiszik az ilyenek tènyleg hogy ők sz.tăk a spanyolviaszt. :-) :-) :-)

Szia.
Franciaország - Brazília.
Elég egyértelmű, hogy francia győzelem, de az, hogy 4-el nyer az valós, de mi van akkor ha szoros lesz a meccs és 2-3 góllal fog végigmenni, nem lehet tudni, de a hendi mindig veszélyes. Ennek ellenére sima győzelmet várok amibe benne lehet egy kiütéses győzelem is. Ezzel a hendi témával úgy vagyok, hogy inkàbb hagyom és ne én döntsem el azt, hogy mennyivel nyerjenek. Remélem ez építő jellegű komment Kispályás és semmi rosszat nem találsz benne.

Szia,

Ebben már nem találok semmi kivetnivalót, így kellett volna tegnap is. Ellenben a sima győzelmet 1.06-ért mérik, amiben nem sok értéket találok. A hendis győzelmet persze hogy nem te döntöd el, legfeljebb eltaládod, vagy nem!

Ez igy az valoban, csak tegnap cseszte el kicsit az antrèt, valoban kopogtatas helyett lăbbal rugta be az ajtot, ahogy egy igazi "kocsishoz" illik... :-)

SuperTipp! Ennyi? Ezért kár volt tegnap csinálni a cirkuszt. Szépen megcsinálod másnapra a házi feladatot, megtanulod a leckét és szép szerényen, csendben beírod.

A tegnapi után azért nagyon kell még dolgozni az elismerésért. És nem biztos, hogy az 1,20 alatti szorzók odavezetnek.
Más:
Kagawa megint nyerő lesz, ráadásul ha nem is írta ki, de utalt arra, hogy a Szolnok nyerhet és volt aki megtette! Talán ha nincs lekorlátozva akkor ki is írja! De így is mindenképp szép volt. ZSinórban 1,8 körüli szelvényeket hoz! Nagyon messze vagy még tőle! És ez kritika, nem baszogatás!

Mindenki máshogy játszik. Amit erről tudok mondani, hogy szép dolog 1.80 ODDSot eltalálni, de ez nem hosszútávon tart ki nyereségesen. Már én is találtam el a Szolnok győzelmét 4.00 ODDSért a Sassari ellen, de nem tuti meccsek ezek ezért nem fogok ilyen meccseket írni.
Véleményt várok.

Savehof - H 65 Hoor.
Tipp: Savehof
ODDS 1.14
Ez az egyik legkedvesebb tippem a Savehof. Szinte mindig rakok rá otthon és nem, hogy szinte mindig, de mindig nyer a svéd bajnokságnan hazai pályán, kivéve a BL meccseken nem mindig tud nyerni otthon, de érthető hiszen jobb csapatok ellen kell játszani és ez nem mindig ilyen könnyű.
Kispályás tippje mellé kiegészítőnek egész jó lehet, de ha valaki még tutibbra vágyik ne féljen megrakni a francia győzelmet 1.06-ért ugyanis a kettő együtt 1.22. Mondjuk ez az ODDS még mindig kevés, de aki rak az nagy tétben gondolkozzon. Még egy fontos dolgot elmondanék előtte, hogy a nőknél volt EB és minden sorozat megtörik egy kicsit, de megmondom őszintén a Savehof kikapott a Randerstől otthon az nem lepett meg mert a Randers egész jó formában van. Ez svéd bajnokság egy könnyebb ellenfél ellen és ráadásul otthon ez egyértelmű, hogy az egyeduralkodó Savehof.

Màr ne hari, nem basztatni akarlak, de Kispàlyàs sem ir egetrengető oddsokat(bàr nem is kell, csak legyen jo), de ilyen 1,14esekkel te mi a vihart akarsz.? Max kombiszelvènyre ha jo...

Most ez nem érdekel, hogy mit gondolsz róla. Az a lényeg, hogy nyerés legyen. Még bizonyítanom kell nektek ahhoz, hogy ismert tippadó legyek és sikeres emberek legyenek.

Szia,

Az a baj ezzel a "mindignyernekotthon"-nal, hogy nagyon tud fájni, ha elmegy, főleg ha vastagon van pakolva.

Csak merr tegnap itt olyanokat hadovàltàl, hogy nagy vàltozàsokat akarsz itt az oldalon, meg hogy meg akarod reformalni meg ilyenek... :-) Ilyen 1,14es tippekkel? :-) :-) :-)

Itt csak kézilabda tippekkel foglalkozunk. Nem foci meg ilyen egyéb sportokkal. Ha nem tetszik akkor adj olyan tippeket ami 1.80 és kurva necces. A másik meg, hogy tuti és tuti között is van különbség.

Ez volt az első tippem az oldalon ha visszanézed.
Atl.Madrid - Las Palmas
Tipp: 1. félidő kevesebb mint 1.5 alatt.
ODDS 1.50
Frölunda - Fribourg
Tipp: Frölunda
ODDS 1.30
ODDS 1.95

Én le egyszerűsítettem ezt a dolgot, hendi ide, hendi oda, Több, mint 53,5 lesz a Francia - Brazilon
1,35-ért teljesen vállalható szerintem.

Szia Palya!
Szeretnek reklamalni! Annyiszor-de annyiszor adtal jo tippet, hogy az mar faj. Tovabba tok gyorsan reagalsz a kerdesekre es utana is nezel, csak azutan adva tanacsot. A fenebe is nem ertem, hogy lehetsz ilyen link alak es megtevesztesz itt mindenkit. Engem nem tudsz -;)
Lanyok, fiuk!
A velemenyeket el lehet mondani, de tisztessegesen nem sertve egymast. Nem tudom ki hogy van vele en nyerni szeretnek es nem a masikat hibaztatni ha nem sikerul a dolog.
Kivanom, hogy Palya es Syfur tippjei is jojjenek!
Hajra es koszi Palya a tippeket! Zsu

Látom buli van. :) Amúgy hazai pálya, nyitómeccs, rangot ado megmozdulás. Abalóék sikere nem kérdés. Csak hogy mennyi az annyi. Nálam min. hattal nyernek kakasosék.

Kedves Riverside és kispályás!
Köszönöm!!!!!! Jó kis zsíros oddsos tipp volt! :)))))))))))))))))))))

Lengyel - Norvég meccs nálam H....ekkora oddsért megéri kockáztatni..ki mit gondol?

Szia Zoli,

Ne tedd! Norvégoktól csak Reinkind hiányzik, a lengyeleknél a válogatottságot lemondó 3 ász mellett sok a sérült, gyakorlatilag egy komplett kezdősor hiányzik. Bővebben holnap :-)

 

Kétségtelenül jól fest így a félidőben, de láttam én már karón varjút! Várjuk ki a végét!

Sziasztok!
Szeretném magam tisztázni.
Először is kispályástól kérek elnézést,be voltam baszva,de ez a kéziseknél megesik :D szóval túlreagáltam,ne haragudj!
Másodszor:én azért rakok ki ide tippet,hogy segítsek,mert 25 éve űzöm ezt.nem azért hogy bármiféle köpcösködést,arcoskodást invitáljak...aki akarja,majd használja.
Harmadszor:Köszönöm Zsu,jól esett,mire mennénk a nők nélkül :D
Negyedszer:paul van dyk:10 évet húztam le NB1-be,serdülő,ifi,és junior válogatott is voltam..szerintem inkább te vagy itt a tacskó...mármint korban.nem akartam ezt leírni,mert tényleg nem tartozik ide,de maximum te láttál Bivalybasznádon kézilabdát....tudom miből látszik hogy közöd nincs hozzá:hogy Mikkel Hansent meg Luc Abalót emlegeted,mert körülbelül ennyi játékost smersz te kis madár...csak jelzem h a név akit kerestél ha már szélsőről van szó,az vagy Uwe Gensheimer,vagy Dibirov,vagy Eggert!ja az is igaz hogy te a posztomra akartál valakit mondani...akkor már inkább Svan...csak mert fehér..
ha meg nem adsz tippet kussolj,és töltsd ki a szelvényed a tippjeink alapján,nem tudom mit kell arcoskodnod itt állandóan..nincs csajod??

Elmondom neked Cicafelhő, èn màr ide vagy 15-20jo tippet beirtam alsohangon.. Keresd csak vissza.. :-)

Szia Syfur!

Ahogy Virág elvtárs mondta A tanúban: Spongya rá!. Szép volt amúgy a mai tipped! yes

Grat a tipphez ez jött!
Péntekre tudsz adni egyet majd?
Egyébként csak azon volt felháborodás,hogy azért Kispályás igen gyakran eltalálja és igen rendes,mindig válaszol.
Szóval nálam eddig vezetsz ezen a Vb-n mert a nagyobb oddsod jött :D
De azért télleg várom a Vb végét addog figyelem a csatátokat.

Nèzd ezt èn megfigyeltem, itt a règebbi tagok összezàrnak, megvèdik egymast, ha valakit basztatnak, főleg ha jogtalanul, es ez igy is van rendjèn! Legalabb elnèzèst kèrtèl annyi megvolt benned! Rèszemről bocs amiket irtam neked.!

Ez a nyitomeccs kapàsbol gàlameccs lett! Most igy nyomjak a nyitomeccsen, mi lesz kèsőbb? :-) Szerintem nagyon fognak tekerni a franciak, hogy megnyerjèk ezt, azert az olimpiai dàn győzelem megtèpàzta az igencsak "büszke, egós" nemzet kèzilabda tekintèlyèt rendesen.

Hali Mindenki! Én nem vagyok annyira feldobódva! Nekem a brazilok végleg elvették a kedvem attól, hogy kézilabdára fogadjak. Ha csak egy kicsit is komolyan veszik magukat, meg azt, hogy ez mégiscsak egy VB nyitómérkőzése volt, simán jönnie kellett volna az 53,5 over -nek. :((

tpatyi, minden csapat annyit tud játszani, amennyit az ellenfél enged. Engem is meglepett az impotens játékuk, mondjuk a franciák két kapusa extrát védett, de egy ilyen védelem mögött nem is olyan nehéz.

 

Szia Pálya! Mára már kicsit lehiggadtam. :) Abban igazad van, hogy minden csapat annyit játszik amennyit engednek neki. DE. A brazilok nem is akartak játszani! Figyeltem a játékosaik arcát a pályán és a kispadon is. Talán 2-3 olyan volt köztük, akin az látszott, hogy van önbecsülése és próbált mutatni valamit. A többi meg úgy állt hozzá, hogy legyünk már túl rajta, úgy sincs esélyünk, alibizünk,időt húzunk, úgy csinálunk mintha ... Lehet, hogy akkor sem lett volna meg az 53,5 tegnap este, ha szét hajtják magukat, mert a franciák most sokkal jobbak. Így, hogy meg sem próbálták egy kicsit szorosabbá tenni, csak egy megalázó vereséget hoztak össze maguknak. Na ezért voltam nagyon dühös rájuk.

Rommà vertèk őket... Jo lesz majd nèzni ezeket a francia meccseket.. :-)

Sziasztok ! Tudtam
, hogy ezt a nyitó meccset nem szabad piszkálni... várható volt a francia a fölény , kapusok extrát nyújtottak.Nagyon egybe van van ez a francia válogatott elől es hátul is . Nézegettem a holnapi meg a holnap utáni meccseket, kereteket, kimaradokat...Biztos vagyok , hogy lesz két erdekes eredmény meglepetés...Nem rohannek nagyon elore péntekig , gondolom kispályás ugy is foglalkozol a mi meccsunkkel..Egyáltalán nem biztos , hogy kikapunk a németektől , (szerintem ) hiányozni fog Uwe Gensheimer Steffen Weinhold, Hendrik Pekeler, Christian Dissinger és Fabian Wiede sérülés, illetve fáradtság miatt biztos nem lesz ott Franciaországban. Ha hozzávesszük , hogy mennyire összeállt a Magyar csapat , gondolom sokan kovettetek az elmúlt két hétbe ,...ugy gondolom nem lesz ez papírforma nemet győzelem. Izlandiaktol nem lesz palmarson hazautazott Izlandra, szóval a holnapi spanyol Izlandon is vigyáznék a gólokkal. Szlovenoknal se lesz Zorman, Bombac, Skube, szóval több válogatottnál több kulcsfontosságú játékos hiányozni fog igy en nem csak a kimetellel de a gólokkal is nagyon vigyáznék , esélyes hogy az első körbe en nem Ia fogadok , mert nehéz ezt látni ki milyen játékerőt képvisel pontosan ... Mindenesetre magunktól meglepetésre számítok es hajra Magyarok pénteken!!! Kispalyas! Vélemény ? Hsz?

 

h i r d e t é s ▼