NFL: NFC döntő

2019. Jan. 20.
Meazza
Míg Európában még csak a félidőjénél vannak a bajnokságok addig az amerikai fociban már a főcsoport döntőket rendezik és február elején lesz a döntő ismertebb nevén Super Bowl hatalmas felhajtással és szupersztárokkal akik a félidőben a közönséget szórakoztatják. 
 
 
 
 
 
 
 
NHL:  New Orleans Saints – Los Angeles Rams
 
Európai idő -szerint ma este 21:05-kor a Los Angeles Rams látogat a Mercedes Benz Superdome-ba, hogy az eddig egész kiemelkedően szereplő Saints vendégeken megpróbáljon döntőbe kerülni. A Rams utoljára 2001-ben voltak hasonló helyzetben a Saints meg 2009-ben.  A Rams támadó sora elég produktív volt az elmúlt néhány meccsén átlag 30 pontot gyűjtöttek, de ugyanakkor a Saints védősora is lenyűgöző, mert az utolsó három meccsén 17 pont alatt kapott mindössze és az utolsó meccsén a Philadelpia ellen az utolsó háromnegyedben egy pontot sem engedélyeztek nekik. 
A szakértők egyértelműen a házigazdákat tartják esélyesnek és biztos igazuk is van, de nekem van egy olyan megérzésem, hogy ez egy nagyon szoros meccs lesz, talán még gól is kevés születik, sőt a hosszabbítás is benne van ezért én megtenném a vendégeket némi hendikeppel megtámogatva.
 
Tipp: LA Rams +3,5   1,7
 

Hozzászólások

Srácok hemzseg a hibáktól ez a pár sor, legalább erre figyeljetek már oda, mert így elég nehéz lesz komolyan venni a tippet!

Ez nem NHL
Rams játszik ma, nem a Ram
A Rams utoljára 2001-ben voltak hasonló helyzetben: Egyes számban több értelme lenne
Philadelpia ellen az utolsó háromnegyedben egy pontot sem engedélyeztek nekik: A nekik értelmetlen a végén
még gól is kevés születik: Amire te gondolsz, az a pont, és nem a gól.

Szia, igen igazad van, jobban fogok figyelni, nem keverni az europai es amerikai foci kifejezeseket. Az azert jo jel, hogy ertetted, hogy mit akartam irni. Az s lemaradt a rams vegerol ha a regi csapat eredmenyeit kene megirni jelentosen konyebb dolgom lenne. :)

 

h i r d e t é s ▼