Bajnokok Ligája: Kiváló fogadási lehetőség van a Schalke mai BL-meccsére!

2018. Nov. 6.
Gandras

Kezd magára találni a bajnokságban is Tedesco együttese, egy lipcsei pontszerzés után hazai pályán a Hannover ellen tartották meg mindhárom pontot, de közbe ékelődött egy DFB találkozó is, amit túlórával, de csak lehoztak. Ma pedig hazai pályán érkezik a Galata.

h i r d e t é s ▼

 

  • A BL-ben eddig veretlenül az 5 gyűjtött pontjukkal tanyáznak a csoportjuk második helyén, s egy esetleges mai hazai győzelemmel egy hatalmasat ugorhatnának a továbbjutás irányába. A törökországi pontszerzésük is bravúros volt, ráadásul így már a törököknek a sürgősebb, s elképzelhető, hogy Fatih Terim csapata nagyobb területeket hagy majd hátul. Akadnak sérültek mindkét oldalon, hisz a németeknél Fahrmann, míg a vendégeknél Nagatomo, és Derdiyok is biztosan kihagyja a találkozót. Utóbbi egyébként sok szezont lehúzott a német élvonalban, de így is lesz olyan játékos a pályán, aki jól ismeri a közeget, hisz Belhanada 15 Bundesliga meccsen pályára lépett a Schalke színeiben. Tedesco egy nagyon fiatal középpályát készül összerakni, hisz nem kizárt hogy a védelem előtt a 23 éves Bentaleb szerepel meghúzódva a Serdar-McKennie-Harit trió mögött, akik közül még egyik játékos sem töltötte be a 22-t.
  • A török élvonalban jelenleg a második helyen tanyázik a Galata, masszív csapat, akik abban biztosan lehetünk, hogy győzelemre játszanak, az első félidőben még kevesebb kockázatot vállalnak, s valahol ilyet tudok elképzelni a vendéglátóktól is, inkább a második félidő lehet az eseménydúsabb. Érdekesség, hogy utoljára 2013-ban tudott a török együttes idegenben BL meccset nyerni, ami éppen a Veltins Arénában történt. Úgy gondolom a második játékrész lehet a magasabb gólszámmal bíró, amiért duplázót adnak, számomra picit meglepő, hogy mennyire esélyesebbnek tartják a németeket, de a hazai pálya előnyében bízhatnak érzésem szerint, ami most durván 1,50-1,60-as oddson mozog. 

 

 

h i r d e t é s ▼