Bajnokok Ligája: Lyon-Hoffenheim!

2018. Nov. 7.
Evergreen11

A gall együttes nagyot léphet a továbbjutás felé, ha ma nyer. Erre van is esélye, de még emellett találtunk fogadásra érdemes opciókat...

h i r d e t é s ▼

Lyon - Hoffenheim
Tipp 1: 1-es (1.90 - tippmixpro)
Tipp 2.: 1-es és +1.5! (2.00 - tippmixpro)
Tipp 3.: 1-es és mindkét csapat szerez gólt (2.85 - tippmixpro)

  • A Bajnokok Ligája F-csoportjában a 3. játéknap után így áll a helyzet: vezet a City (6), őt követi a Lyon (5), a Hoffenheim és a Sahtar 2-2 pontig jutott.
  • A francia gárda nagyszerűen, bravúrral kezdte a sorozatot, hiszen nyerni tudott Manchesterben, aztán otthon nem bírt az ukránokkal (2-2), míg két hete fordulatos meccsen remizett mai ellenfelével. Bruno Genesio együttese a bajnokságban az élmezőnyben tanyázik, legutóbbi fellépésén értékes pontokat hullajtott el saját közönsége előtt a Bordeaux-val szemben (1-1). A támadósorral nincsen gond, Traore, Depay és Moussa Dembele is gólerős futballista, viszont az utolsó hat tétmeccsük közül csak egyet tudtak lehozni kapott gól nélkül. Nagy esély van ma a gallok kezében, hiszen ha nyernek, és az angolok is átgázolnak a donyeckieken, akkor szinte letutizták a továbbjutást. A védelembe visszatérhet Dubois, egy támadó viszont még sérült, de ő nem alapember.
  • Julian Nagelsmann együttesét sokan féltették, hogy az idei szezon kudarcra lesz ítélve a sorozatterhelés miatt, ám a kékek eddig rácáfolnak a szkeptikusokra. Ugyan a kupát "elengedték" a fiúk, de a Bundesligában sorozatban háromszor nyertek, így már a 7. helyen tanyáznak, lemaradásuk a 2. Gladbach mögött mindössze négy egység. És eddig a BL-ben sem vallottak szégyent Nelsonék, igaz, még nyeretlenek, de csak a Guardiola-legénységtől szenvedtek vereséget. Minden ütközetben betaláltak, igaz, kaptak is találatokat szép számmal (6-7). Ma minden csapatrészben lesz hiányzó, Szalai visszatérésére van esély, ám még valószínűbb, hogy a középpályás Geiger ismét ott lehet a keretben.
  • Nyílt, élvezetes kilencven percet várunk a találkozótól, amelynek a végén szerintünk a hazaiak örülhetnek majd. Ugyanakkor az alaptippet lehet még fokozni találatokkal - ebben a Hoffenheimben benne van a gól, elől is, hátul is...

 

h i r d e t é s ▼