Belga-holland csata a BL-ben!

2018. Aug. 7.
Evergreen11

A BL-ben a Standard Liege az Ajaxot fogadja me este. Mindkét gárda az előrejátékban erős - erre is alapozzuk a tippünket.

h i r d e t é s ▼

Standar Liege - Ajax
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt (1.65 - tippmixpro)

  • A belga bajnokság már megkezdődött, a liegei alakulat eddig három tétmeccset vívott meg. Elbukta a Szuperkupa döntőjét, majd verte a Genket, legutóbb viszont nem bírt idegenben a Beverennel (0-0). Ez volt az egyetlen meccs, amelyen nem tudtak betalálni a piros-fehérek. A társulatban nem lesznek hiányzók, egy csatár bajlódott sérüléssel, de már ő is bekapcsolódott a közös munkába, így várhatóan ott lesz a keretben. Michel Preud'homme erős állományal dolgozik, Ochoa kapus például kimondottan jó erősítésnek számít.
  • A holland pontvadászat még nem kezdődött el, ám Erik ten Hag csapata már játszott két tétmeccset. Az osztrák Sturm Graz ellen BL-selejtezőt vívtak az amszterdamiak, és Huntelaarék kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel vették az akadályt. A holland alakulatnál szép számmal vannak sérültek, elsősorban a támadószekcióban, de eddig ez nem érződött a pályán.
  • Az első mérkőzések általában visszafogottabb játékot hoznak, ám erre a két együttesre cseppet sem jellemző az óvatoskodás. A támadósorok erősek, és szerintünk ma ezt be is bizonyítják. a gólváltásban lűtunk értéket, mi erre fogadunk! 

 

h i r d e t é s ▼