2023.05. 07.

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2023.05.07 (Motivált belga csapatok gólváltása! )

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2023.05.07 (Motivált belga csapatok gólváltása! )

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
ANTWERPEN – GENK
2023.05.07. 18:30

  • A Brugge két vereséggel kezdte a bajnoki playoffot, az egyik legyőzőhe a Genk volt. A másik erős belga csapat a Royale Union SG, amely egy vereséggel és egy győzelemmel rendelkezik, aki legyőzte őket, az az Antwerp volt. A ma meccs két harcosa tehát 1-1 győzelemmel rendelkezik, egy-egy komoly nála erősebb csapatot vertek meg és ha ma is nyer valamelyikük, akkor a két győzelemmel komoly lendületet vesznek a bajnokságért folyó harcban! Két motivált csapat és gólváltás várható.
tipp
Antwerpen - Genk
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.54 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Antwerpen - Genk

2023. 05. 07. 18:30 | Belga bajnokság,bajnoki címért Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék