2024.03. 01.

Single value tipp: Westerlo - Charleroi (Cél a bajnoki cím!) – 2024.02.28

Single value tipp: Westerlo - Charleroi (Cél a bajnoki cím!) – 2024.02.28

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A belga Pro League 28. fordulójában a 10. helyen álló Westerlo a 13. Charleroi-t fogadja.

Westerlo – Charleroi
2024. március 01., péntek,20:45
Labdarúgás - Belga bajnokság
Tipp: Westerlo nyer
Odds: 2.04
Stake: 7/10
Indoklás:

  • A Westerlo az utóbbi időben elég hektikusan szerepel. Az elmúlt öt mérkőzésükön két győzelmet, két vereséget és egy döntetlent értek el. Ezen az öt meccsen átlagban két gólt szereztek meccsenklnt. Legutóbb a STVV otthonába látogattak. A hazaiak végig jobbak voltak, jól irányították a mérkőzést, és a 37. percben gólt is szereztek. A Westerlo játékosai már nem tudtak egyenlíteni. Korábban a Standardot 2:1-re verték, a Royale Union SG-t pedig 2:2-es döntetlennel lepték meg. Az előző fordulóban az Oud-Heverlee Leuven otthonában 3:0-ra kikaptak. Ma oda kell figyelniük, ha nyerni akarnak, mert a Charleroi csapata csupán négy ponttal szerzett kevesebbett.
  • A Charleroi 25 pontot gyűjtött és a 13. helyen áll, ami a kieséses rájátszásba vezet. Az elmúlt öt mérkőzésen három vereség, egy döntetlen és egy-egy győzelem volt a mérlegük. Legutóbb a Genk otthonába látogattak, ahol sima vereséget szenvedtek. Az előző mérkőzésen 0:0-s döntetlent értek el az Oud-Heverlee Leuven ellen, és 3:1-re kikaptak az Anderlecht ellen. A Kortrijk ellen is kikaptak 1:0. A Charleroi legutóbbi győzelmét január végén láthattuk az Eupen ellen, akkor 1:0-ra nyertek.
  • Két nagyon hasonló szintű csapat, de a Westerlo nagyobb minőséget képvisel. A Charleroi kissé válságban van és idegenben borzasztóan gyenge, még nem nyertek egyetlen meccset sem vendégként! Ma sem fognak.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Westerlo – Charleroi
Westerlo nyer | 2.04 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

2024.04. 23. Gyengék a védelmek
A hazaiak rossz passzban vannak, ma sem bízunk bennük. Fotó: pixabay.com
A hazaiak rossz passzban vannak, ma sem bízunk bennük. Fotó: pixabay.com