2023.02. 23.

A Nap Meccse!: Manchester United - Barcelona (Csak úgy, mint a múltkor!) - 2023.02.23

A Nap Meccse!:  Manchester United - Barcelona (Csak úgy, mint a múltkor!) - 2023.02.23

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai nap meccse is a Bajnokok Ligájából érkezik: Manchester United – Barcelona.

  • Micsoda meccs volt az odavágó! Azt hiszem aznap a ManU sokakat meglepett remek játékával és a végére talán ők lehettek az elégedetlenebbek. Ma viszont már el kell dönteni, hogy ki jut tovább az Európa Liga kieséses rájátszásából. Legutóbb különösen Marcus Rashford volt elemében. Aztán a Manchester vasárnap bajnokit játszott, ami után Erik ten Hag a "szemét" kifejezéssel jellemezte csapata első félidei teljesítményét a Leicester City ellen. Az volt a szerencséjük, hogy David De Gea káprázatos formában védett, aztán mégis egygólos előnnyel vonulhatott a félidőre köszönhetően Rashfordnak. A Manchester United abszolút reálisan ott lehet a BL-t jelentő legjobb négyben, sőt most már úgy fest, minimum a dobogó alsó foka meglehet nekik. Ráadásul nem csak a bajnoki címért versengenek, hiszen minden kiírásban talpon vannak még, mivel a vasárnapi, Newcastle United elleni EFL-kupa-döntőre és a West Ham United elleni FA-kupa-ötödik fordulós mérkőzésre is készülnek. Nyolc meccse veretlenek már minden kiírást figyelembe véve, az Old Traford pedig igazi végvár lett, amit csak nagyon kevesek tudnak bevenni. Az utolsó 15 hazai meccsen 14 győzelem és egy döntetlen a mérleg, ami eléggé impozáns. Lisandro Martinez és Marcel Sabitzer visszatérhetnek az eltiltásból, és ami a legfontosabb Casemiro is visszatérhet a keretbe a hárommeccses hazai eltiltása után. Anthony Martial, Christian Eriksen és Donny van de Beek továbbra is hiányoznak, de Ten Hag bízik abban, hogy Harry Maguire és Antony is bevethető lesz a visszavágóra.
  • A korábbi középpályás Xavi most a kispadon varázsol, a Barcelona pedig nyolcpontos előnyre tett szert a Real Madriddal szemben a La Liga tabellájának élén, és a hétvégén sima 2-0 ra nyert a Cadiz ellen - Sergi Roberto és Robert Lewandowsk góljaival. A katalánok 18 mérkőzésből álló veretlenségi szériával büszkélkedhetnek - amelyből 16 győzelemmel végződött -, és a Barcelon úgy utaznak az Old Traffordra, hogy a legutóbbi 11 idegenbeli mérkőzésük mindegyikét megnyerték. Amíg az MU – nál a legfontosabb játékos Casemiro személyében visszatérhet, addig a Barcelona elveszítette két legjobb és legfontosabb futballistáját. Gavi a sárgalapok miatt nem játszik, míg Pedri combhajlító – sérülést szenvedett az odavágón, így ma rá nem számíthat Xavi. Örömteli hír, hogy Ronald Araujo visszatért hazai eltiltásából, és Sergio Busquets is szerepet kaphat. A veterán spanyol tehát Frenkie de Jonggal és Franck Kessie-vel alkothatna egy középpályás triót, míg Gavi hiánya miatt Ansu Fati kezdhet a bal oldalon.
  • Nagyon jó meccs lesz ez is, háromesélyes, lehetetlen megmondani, hogy melyikük örül majd a végén, de egy biztos. Gólok ma is lesznek majd!
tipp
Manchester Utd. - Barcelona
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.64 | (8/10)

kapcsolódó meccs

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-02-23 14:55:40
Na ezt nem játszom!
Ezen fog az egész világ bukni!
Inkább teszem a sima MU sikert,Lewa úgyis ötöd annyi gólt szerez mint a bajoroknál.
t97abb 2023-02-23 08:42:35
teljesen jó a gólos tipp
t97abb 2023-02-23 08:41:41
Cadiz ellen simán.. hát max a statisztika alpaján. A Cadiz teljesen szabályos gólját nem adták meg aztán volt még két kapufa is.. meg akarják nyeretni a Barcaval a bajnokságot itt is lesznek gólok sztem ugyanaz lesz mint az első meccsen x aztán hosszabítás

további tippjeink a Foci világából

A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
Az Európa Ligában is a nyolc közé jutásért megy a harc, a ma 18:45-kor kezdődő mérkőzésen meg eldől, hogy az AC Milan megy a Final Eight-be, vagy az AC Milan.
Az Európa Ligában is a nyolc közé jutásért megy a harc, a ma 18:45-kor kezdődő mérkőzésen meg eldől, hogy az AC Milan megy a Final Eight-be, vagy az AC Milan.
Gattuso menesztése óta szárnyal a gall együttes, amely négygólos előnyben utazhat Spanyolországba. Fotó: pixabay.com
Gattuso menesztése óta szárnyal a gall együttes, amely négygólos előnyben utazhat Spanyolországba. Fotó: pixabay.com