2021.06. 28.

NAGYTÉTES fogadás 2021.06.28

NAGYTÉTES fogadás 2021.06.28

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma egy kis fehérorosz bajnokság: Nyeman Grodno - Dinamo Minszk

  • Szeretem a fehérorosz bajnokságot, mert akkor is lehetett rájuk számítani, fogadni, amikor a világ sportélete megállt 2020-ban a covid miatt. Ezért aztán félszemmel mindig rájuk lesek most is, amikor van miből választani. Másik nagy előnyük, hogy nyáron is megy a bajnokság. 
  • A Nyeman 11. helyen áll, ami osztályozót jelentene nekik a szezon végén. Elég gyenge támadóegység, hátul viszont szellősek. A 13 meccsen 20 kapott találat elég sok. Az elefántcsontparti Cedric Kuadio 23 éves, már két gólnál jár, benne van potenciál, a középpályán Aleksandr Dzhigero fontos játékos. Összeségében azonban nagyon messze elmaradnak a Dinamo Minszktől, amely sokkal jobb lehetőségekkel, infrastruktúrával és főleg anyagi háttérrel rendelkezik. A minszki gárda jelenleg 5. a csapat célja az európai kupás indulás, de ezért alaposan meg kell szenvedniük. Az elmúlt négy fordulóban háromszor találkoztak erősebb csapattal, akiktől ki is kaptak. Éppen ezért nem veszíthetnek több egységet, így ma mindenképpen győzelmet kell produlkálni a jóval gyengébb Nyeman Grodno ellen! 
  • Erős tipp, elfogadható szorzóval! 

 

tipp
Nyeman Grodno - Dinamo Minszk
1X2 | Dinamo Minszk | 1.66 | (9/10)

kapcsolódó meccs

Nyeman Grodno - Dinamo Minszk

2021. 06. 28. 19:00 | Fehérorosz bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából