2021.07. 04.

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.04

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.04

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma egy kis szorzót hoztam, ám annál biztosabb: Vityebszk - BATE Boriszov

  • A fehérorosz bajnokságban sokáig egyeduralkodó volt a BATE, aztán 2019-ben jött a Szoligorszk és megnyerte a bajnokságot, majd 2020-ban a Dinamo Breszt lett az első. 12 bajnoki cím után kétszer is elkerülte az aranyérem a BATE csapatát. Idén viszont nagyon fenik a fogukat az aranyra, csakhogy most ismét a Szoligorszk játszik ellentmondást nem tűrően. 14 forduló, ebből 13 győzelem és egy döntetlen 32 rúgott és csak 7 kapott gól! Ez bizony letaglózó számsor.
  • A BATE második, ők sem rosszak, de már most ötpontos hátrányban vannak. Egy döntetlen és egy vereség, mindössze ennyivel vanna  hátrébb és most nagyon jó a forma. Tudják jól, ha utol akarják érni a Szoligorszkot, egyrészt annak kell egy hullámvölgy, másrészt nekik nem lehet! Ma muszáj megverni a 8. Vityebszk csapatát. A szorzó elég alacsony, de kiváló lehet nagytétesbe. Mit gondoltok efelől?

 

tipp
Vityebszk - BATE Boriszov
1X2 | BATE Boriszov | 1.39 | (9/10)

kapcsolódó meccs

Vityebszk - BATE Boriszov

2021. 07. 04. 15:00 | Fehérorosz bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
cucu 2021-07-04 12:38:26
A Vityebszk tréfálta meg a BATE csapatát és otthon erős míg a vendégek idegenben kicsit bizonytalanok szerintem necces.

további tippjeink a Foci világából