2022.07. 16.

A Nap Meccse! - Finn kötelező! - 2022.07.16

A Nap Meccse! - Finn kötelező! - 2022.07.16

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Mai csettintős tipp a Veikkausliigából: Helsinki JK - Vaasa PS

  • Régen volt már ilyen gyenge éve a finnek topcsapatának, a HJK Helsinkinek. Tavaly még éppen csak megnyerték a bajnokságot, de az alapszakaszt már a KuPS nyerte, csak a rájátszásban sikerült kiharcolni a címvédést. Idén meg a bajnokságban már nem csak a KuPS, hanem még a Honka is megelőzi őket, igaz velük szemben csak gólaránnyal szorulnak a 3. helyre. De akkor is, a hegemóniának vége, nagyon úgy fest, mert 14 forduló után a Kuopio hat ponttal vezet! Persze a fővárosiak szurkolói ráfoghatják, hogy a nemzetközi porond a fontosabb és ez így is van, de a BL selejtező első körében éppen csak továbbjutottak a lett RFS csapatával szemben! A következő fordulóban pedig a cseh Plzen jön, vagyis minden bizonnyal kiesés lesz a vége.
  • A Vaasa meg tavaly másodosztályú volt, onnan jutott fel az élvonalba. Ehhez képest egészen jól kezdtek, de most már visszacsúszott a 8. helyre. Nagyon nagy a különbség a két csapat között és mivel van miért törleszteni a szurkolóknak. Viszont abban isbiztos vagyok, hogy a Plzen elleni meccs a prioritás! Így egészen biztos, hogy lesz rotálás és nem a legerősebb HJK csap össze a Vaasaval, akiknek meg nincs veszítenivalójuk. Szűk hazai győzelem várható. 
tipp
Helsinki JK - Vaasa PS
1X2 | Helsinki JK | 1.47 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Helsinki JK - Vaasa PS

2022. 07. 16. 16:00 | Finn bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
cucu 2022-07-16 13:34:14
A hazaiak egy hosszabításos,tizenegyes párbajos meccset játszotak idegenben,a vendég csapat a szerzett 16 pontjából 15-öt idegenben szerezte...kicsitt túlzás,hogy ez a nap meccse persze lehet.

további tippjeink a Foci világából