2022.09. 28.

A Nap Meccse! - Turkui találkozó!- 2022.09.28

A Nap Meccse! - Turkui találkozó!- 2022.09.28

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai csettintős meccs a finn bajnokságból az Inter Turku - Haka meccs a bajnoki playoffból!

  • A bajnoki playoffban az első három helyezett csapat ér el valamit. A bajnok indul a BL selejtezőben, ezt a HJK vagy a KuPS fogja bezsebelni, de az is biztos, hogy a második is közülük kerül ki. A harmadik helyért, ami EKL-selejtezőt ér, jelenleg már csak két csapat küzdhet eséllyel. A Honka, amely 41 pontos és a Haka, amely 37 pontos. Még öt meccs van hátra, így matematikailag még a 32 pontos Inter Turku is odaérhet, de talán nekik ez már csak matematikai esély. Viszont az biztos, hogy amíg van esély, addig nem fogják feladni. Így aztán a mai meccs nagyon is tétért megy majd! Az alapszakaszban is egymás mellett értek be a 4. és az 5. helyen. Ami a tippem szempontjából fontos: a Haka 22 alapszakaszbeli meccsén 74 gól esett, az Inter Turku esetében ez a szám 68. Az turkui csapat védekezése sokkal jobb, de
  • támadásban is alapvetően jobbak. Azok a hullámvölgyek nem férnek bele, amiket idén átélt az Inter Turku. Ma hazai körülmények között kezdi a playoffot az Inter Turku küzdelmes meccsen nem lesz több, mint három gól. 

 

tipp
Inter Turku - Haka
Gólszám 3,5 | Kevesebb, mint 3,5 | 1.36 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Inter Turku - Haka

2022. 09. 28. 17:00 | Finn bajnokság, felsőház Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából