2022.09. 28.

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.09.28 (Finn gólok a felsőházból!)

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.09.28 (Finn gólok a felsőházból!)

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
SEINÄJOEN JK - KUOPIO PS
2022.09.28. 17:00

  • A finn bajnokság felsőházában vagyunk. A HJK az első helyen áll 52 ponttal, a második legjobb gárda pedig a KuPS 47 egységgel. Ez a két csapat az, amely a bajnoki címért eséllyel küzdhet, bár ezt már a bajnokság első negyede után kiderült. A HJK egy meccsel többet játszott és öt ponttal többet szerzett, így a KuPS nem engedheti meg magának a pontvesztést. A hazai pályán játszó SJK viszont elöl egyáltalán nem olyan gyenge, viszont hátul az, így a gólváltás esélyes.
tipp
Seinäjoen JK - Kuopio PS
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.70 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Seinäjoen JK - Kuopio PS

2022. 09. 28. 17:00 | Finn bajnokság, felsőház Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék