2022.10. 05.

Csúszós ajánlat (Finn hoki a szelvényen!) – 2022.10.05

Csúszós ajánlat (Finn hoki a szelvényen!) – 2022.10.05

Megújult az európai jégkorong rovatot is, a korábbi remek szakírók még mindig nincsenek a fedélzeten. Ezért azt a megoldást választottuk, hogy a nemzetközi sportfogadási honlapok, az erőviszonyok-, valamint a pillanatnyi forma alapján keresünk egy jó single- meccset, vagy egy esélyesnek tűnő kétmeccses szelvényt és közreadjuk. Tőletek pedig, kedves olvasók, ötleteket, tippeket, információkat várunk. Az amerikai NHL nem játszik itt, arra ott az Amerikai Arénák-rovat! Ha az összefogás működik az Amerikai Arénákban, a Tenisz-rovatban, a gól-gól rovatban és a nagytétesnél is, akkor működhet itt is! Üssük be együtt a nyerőt!

Ma két finn bajnokit hoztam egy szelvényre kötve:

  • A 6. helyen álló és 8 meccsen 25 gólt ütő KalPa hazai csarnokban fogadja a 14. helyezett IFK Helsinkit. A KalPa hárommeccses győztes sorozatban van, igaz egyszer hosszabbításban tudtak csak nyerni. Az első helyen álló Ilves Tamperét is nagyon kitömték. Nem gondolom, hogy ma vereséget szenvednek. 1X-nél nem lesz rosszabb a rendes játékidőben.
  • A másik meccs a KooKoo – Lahti Pelicans, amely két hasonló kategóriás gárda, nincsenek is olyan messze egymástól. Itt sokkal inkább várok küzdelmet, mint gólzáport. Az Under 5,5 gól itt bejöhet eséllyel.

 

 

tipp
Kalpa - HIFK Kétesély Kalpa vagy Döntetlen 1.33
Kookoo - Lahti Pelicans Gólszám 5,5 Kevesebb, mint 5,5 1.41

1.88 | (7/10)

kapcsolódó meccsek

Kalpa - HIFK

2022. 10. 05. 17:30 | Finn bajnokság Tovább a meccshez

Kookoo - Lahti Pelicans

2022. 10. 05. 17:30 | Finn bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék