2023.08. 04.

Bet of the day: Feyenoord – PSV (Holland Szuperkupa bika-szorzóval!) - 2023.08.04

Bet of the day: Feyenoord – PSV (Holland Szuperkupa bika-szorzóval!) - 2023.08.04

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni.

Az jelzi a nyár előrehaladását, hogy egyre több európai topbajnokság veszi kezdetét. Ma a holland Szuperkupa-meccsel kezdetét veszi az Eredivisie is.

 

  • Ezen a meccsen, csakúgy mint minden Szuperkupa-mérkőzésen a bajnok a kupagyőztes PSV-t fogadja, hogy eldöntse, ki kezdi a 2023-24-es szezonját a holland Szuperkupa megnyerésével. A Feyenoord tavaly hosszú-hosszú idő után lett újra bajnok, de a szurkolók még csak ki sem tudták alaposan tombolni magukat örömükben, amikor néhány játékos úgy döntött, mennie kell Arne Slot együtteséből. A kiváló szakember olyan alakulatot épített a tavalyi idényre, amely az egész szezon során mindössze kétszer kapott ki és hétpontos előnyt mért rá a második helyen befutó PSV-gárdájára! Ez most nehezebb lesz, hiszen Orkun Kokcu a Benficához szerződött, a brazil támadó, Danilo pedig a Rangershez távozott. Arne Slot mester azonban minden felkérést visszautasított azért, hogy továbbra is a Feyenoordot kormányozhassa, ezzel minden bizonnyal belopta magát a szurkolók szívébe. A felkészülési időszak alatt felemás eredmények születtek. A csapat legyőzte a PEC Zwolle-t, a Club Brugge-t és - legutóbb - a Benficát; döntetlent játszott a Villarreal és az Union Saint-Gilloise ellen, de 4-2-re kikapott a Hoffenheimtől. A két új szerzeményt Calvin Stengst és Ramiz Zerroukit már sikerült beépíteni a gárdába, így minden bizonnyal az idén is bajnokesélyes csapat alakul ki Slot mester keze alatt. Gimenez az elmúlt szezonban 15-ször volt eredményes az Eredivisie-ben, és további ötöt tett hozzá az Európa Ligában; miután a Benfica elleni 2-1-es győzelem alkalmával a második gólt szerezte. A Feyenoord sztárigazolása Calvin Stengs, aki négyéves szerződést ír alá, ő az előző idényben, a Nizza játékosaként, de kölcsönben a belga bajnoki címhez segítette az Antwerpen csapatát. Ő a középpályán kap szerepet, a befolyásos holland válogatott Mats Wieffer mellett. A Newcastle United kölcsönjátékosa, Yankuba Minteh első rotterdami fellépésén, a PEC Zwolle elleni mérkőzésen gólt szerzett, de péntek este valószínűleg csak csereként léphet pályára.
  • A PSV július elején kikapott a Sint-Truidense-től, négy egymást követő győzelmet aratott, folyamatosan fejlődve, javulva. A vasárnapi utolsó barátságos mérkőzésen a Nottingham Forestet fogadták, és az eindhoveni klub mindössze két lövést engedett a Premier League-ben szereplő ellenfelének, és a labda nagy részét birtokolta a Johan Bakayoko második félidei góljával elért 1-0-s győzelem során. A PSV a 14. holland Szuperkupa-sikerére törekszik, és a jövő héten az osztrák Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtezővel folytatódik az új szezon nyitánya. Míg a Feyenoord azonnal BL-csoportkörös lesz, a PSV mesterének Peter Bosznak két kört is mennie kell a selejtezők során. A PSV a holland szokásoknak megfelelően támadó focit fog játszani, de kemény védekezéssel. A 4-3-3-as felállásban Luuk de Jongnak fontos szerepe lesz az ellenfél kapuja előtt. Két fontos távozó van a PSV-nél is, Xavi Simons távozott Eindhovenből Párizsba - Erick Gutierrez pedig visszatért Mexikóba. Peter Bosznak sikerült megszereznie a magasan jegyzett szélsőt, Noa Langot, aki De Jonggal együtt riogathatja az ellenfelek védelmét. Ibrahim Sangarét fél Európa vinni akarta, de egyelőre még maradt a PSV-nél, ő lesz a csapat motorja.
  • Összességében elmondható, hogy a PSV-nél Peter Bosz megszerzése, a Feyenoordnál pedig Arne Slot mester megtartása volt a legnagyobb húzás a nyári pauzában. Mindkét csapat bikaerős, mindketten támadójátékra törekednek és gólképesek. Nehéz megmondani, melyikük emelheti magasba a serleget, de gól az lesz itt is, ott is, összességében legalább három!
tipp
Feyenoord - PSV
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5 | Igen és több, mint 2,5 | 1.93 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Feyenoord - PSV

2023. 08. 04. 20:00 | Holland Szuper Kupa Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

Ma NAC a hágai együttest fogadja. Az elmúlt években nem unatkoztak a nézők ezen a randevúikon. Fotó: pixabay.com
Ma NAC a hágai együttest fogadja. Az elmúlt években nem unatkoztak a nézők ezen a randevúikon. Fotó: pixabay.com
A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
2024.04. 26. Kiszakad a gólzsák?
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com