2023.06. 01.

Fogadáskészítő: Utrecht - Sparta - 2023.06.01

Fogadáskészítő: Utrecht - Sparta  - 2023.06.01

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. Az FC Utrecht és a Sparta Rotterdam csütörtök este az európai kupaporondért folyó rájátszás elődöntőjének első mérkőzésén csap össze.

Tipp: 

Indoklás:

  • A két csapat a hetedik, illetve a hatodik helyen végzett az Eredivisie tabelláján, és a céljuk most az, hogy kivívják a helyüket az Európa-konferencia Liga selejtezőjében. Az Utrecht, amely az alapszakasz utolsó hét mérkőzéséből ötöt megnyert, bízik abban, hogy az utóbbi időben mutatott formáját továbbra is fenn tudja tartani. Két vereségüket a Feyenoord és az Ajax ellen szenvedték el mindkét alkalommal 3-1-es mérkőzésen, míg a legutóbbi három győzelmükből kettőben három gól született. Jól látható tehát, hogy a holland csapatokhoz méltóan támadófocit játszanak és gyakorta szereznek gólt-gólokat! Michael Silberbauer csapata az alapszakaszt az Emmen elleni 3-2-es sikerrel zárta, kétszer is hátrányba kerültek ellenfelükkel szemben, mielőtt végül 10 emberre fogyatkozva is megszületett a győztes gól. A Stadion Galgenwaardban ebben a szezonban mindössze négyszer kaptak ki a bajnokságban! Ma azonban komoly ellenfél érkezik! Silberbauer mester óvatos lesz egy olyan csapat ellen, amely az utolsó két meccsén kilencszer talált be, és legutóbbi 11 mérkőzésén csak egyszer nem kapott gólt! Az Utrechtnek Mike van de Hoorn nélkül kell helytállnia, miután az Emmen ellen nem sokkal az egy óra elteltével piros lapot kapott.
  • Mondanunk sem kell, hogy a Sparta stílusa agresszív támadójátékot követ, sok gólt szereznek. A rotterdami csapat a Cambuur elleni 4-1-es győzelem után a kiesőjelöltekhez utazott, és 5-0-s diadallal tért haza. Maurice Steijn csapata az Eredivisie legutóbbi hat idegenbeli mérkőzéséből csak egyet veszített el, amikor az utolsó percben kapott góllal 2-1-re kikapott az FC Volendamtól. Steijn az utolsó mérkőzésre néhány játékosát rotálta, és olyanok, mint Joshua Kitolano és Koki Saito most visszatérhetnek a Sparta kezdőcsapatába. A veterán védő, Adil Auassar ismét szerepet kaphat a védelemben.
  • Mivel mindkét csapat jó formában van és gólokban egyik fél sem szenvedett hiányt, és ez arra enged következtetni, hogy egy szórakoztató, sokgólos mérkőzést várhatunk. A tipp is ennek megfelelően született meg!

 

tipp
Utrecht - Sparta
Mindkét csapat szerez gólt + over 2 gól a mérkőzésen | 2.10 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-06-01 13:21:11
Ennek jönnie kell!
Ezt nagyon adom!
Tegnapi szerb osztályozóra hasonlít a szememben.
3-1-re nyert az esélytelenek nyugalmával otthon a hazai Indijja.
A Radnicki Nis hiába lőtt sokkal többet a gólokat nem ők szerezték.(otthon kiütik őket majd)
Itt is sok gólt és gólváltást várok!

további tippjeink a Foci világából

A vendégeknek még van némi esélyük a play offra, de pocsék formában érkeznek a mai összecsapásra. Fotó: pixabay.com
A vendégeknek még van némi esélyük a play offra, de pocsék formában érkeznek a mai összecsapásra. Fotó: pixabay.com
Bár nehéz a gárda sorsolása, ma mégis esélyesként kép pályára a házigazda. Fotó: pixabay.com
Bár nehéz a gárda sorsolása, ma mégis esélyesként kép pályára a házigazda. Fotó: pixabay.com
Sorra nyeri a meccseit a maastrichti alakulat, amely még a play offra is jó lehet, ha kitart a lendülete. Ma Emmenbe látogat a csapat.
Sorra nyeri a meccseit a maastrichti alakulat, amely még a play offra is jó lehet, ha kitart a lendülete. Ma Emmenbe látogat a csapat.