2023.03. 27.

A Nap Meccse!: Montenegró - Szerbia (A szerbek és a hegyi szerbek egymás ellen!) - 2023.03.27

A Nap Meccse!: Montenegró - Szerbia (A szerbek és a hegyi szerbek egymás ellen!) - 2023.03.27

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Montenegró pénteken Bulgária ellen aratott 1-0-s győzelemmel kezdte meg a G csoport küzdelmeit, míg Szerbia 2-0-ra nyert Litvánia ellen a csoportnyitón, ma pedig egymás ellen próbálnak meg alkotni valamit.

  • Montenegró pénteken tökéletesen kezdte a G-csoport küzdelmeit, miután 1-0-ra legyőzte Bulgáriát Razgradban, a találkozó egyetlen gólját Nikola Krstovic szerezte a 70. percben. Montenegró még sosem jutott ki az EB-re, most számukra is komoly lehetőség adódik. Miodrag Radulovic csapata arra fog törekedni, hogy egymás után győzzön a csoportban, mielőtt júniusban visszatérne a pályára, és a harmadik csoportmeccsén Magyarországot fogadja. Ha ez a három győzelem összejönne, akkor meglépne mindenkitől és a Szerbekkel karöltve juthatnának ki az EB-re. Mindkét ország szoros gazdasági és kulturális kapcsolatokkal rendelkezik egymással, és mindkét ország számára fontos a stabil és békés kapcsolat fenntartása egymással. Dragan Sztojkovics csapata esélyes arra, hogy a Magyarországot is magába foglaló csoport élére kerüljön, és egy újabb győzelem hétfőn újabb pozitív lépés lenne a jó irányba. Sztojkovics csapata január végén barátságos mérkőzésen az Egyesült Államokat is legyőzte, így a hétfő esti összecsapáson zsinórban harmadik győzelmére hajt. Szerbiának nincsenek újabb sérüléssel kapcsolatos problémái a Litvánia elleni győzelem után, így várhatóan nagyjából ugyanazzal a kezdőcsapattal áll majd fel a hétfői, Montenegró elleni összecsapáson.
  • Szerbia erősebb csapat, ám a Montenegróhoz fűződő történelmi jó viszony és kapcsolat alapján egyáltalán nem ördögtől való gondolat az, hogy ez a meccs egy békés döntetlennel zárul majd! És ezek után, ha Montenegró megverne minket legközelebb, akkor bizony komoly előnyt kovácsolna ki a második helyért folytatott harcban! Nyilván ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk, másrészt meg ennek a meccsnek még nincs meg az eredménye. Én döntetlenre tippelek.
tipp
Montenegró - Szerbia
1X2 | Döntetlen | 3.85 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Montenegró - Szerbia

2023. 03. 27. 20:45 | Eb-selejtező, G csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Bill 2023-03-27 18:21:57
Hát már ne haragudj meg, de szerintem óriási badarság amit írtál.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.03.27. 20:45
Montenegró - Szerbia
1X2
Szerbia
1.88 0 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1880
Levente Platthy 2023-03-27 08:06:30
Ha nagyon szeretnének segíteni egymásnak akkor egyszer az egyik győz egyszer a másik...
UltrasKispest 2023-03-27 08:32:35
Így van. Az x-el ki...nak egymással, nem segítenek. Ami inkább lehetseges, ha már ilyen oldalról közelítjük meg, hogy a jelenleg burjánzó szerb-magyar kapcsolatok miatt a szerbek pont velünk fognak kokettálni, nem a crnagorácokkal. És velünk akarnak kéz a kézben kijutni
UltrasKispest 2023-03-27 08:33:42
Aztán lehet, hogy a sport nyer, és akkor vért fog izzadni az összes csapat ebben a csoportban

további tippjeink a Foci világából