2023.06. 19.

A Nap Meccse!: Törökország - Wales (EB-selejtező!) - 2023.06.19

A Nap Meccse!: Törökország - Wales (EB-selejtező!) - 2023.06.19

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Törökország újabb győzelmet szeretne elérni Wales ellen, hazai pályán a Samsun Stadionban. A törökök pénteken az utolsó pillanatban szereztek győzelmet Lettország ellen, míg Rob Page csapata 4-2-es vereséget szenvedett Örményországtól Cardiffban.

  • A lettek sikerrel Törökország a D csoport élére került a csoport favorit Horvátország elé, amely a Nemzetek Ligája döntőjébe jutás után nem vesz részt az Európa-bajnoki selejtező ezen fordulójában. Annak ellenére, hogy egy meccsel többet játszottak, mint a 2022-es világbajnokság második helyezettje, Kuntzék remélik, hogy a Lettország elleni utolsó perces győzelem lendületére építhetnek, amikor Walest fogadják. Mivel a csoport favoritja Horvátország, így a törököknek különösképp igyekezniük kell Wales ellen teljesíteni, hogy meglehessen a továbbjutás.
  • Wales nagyon gyengén játszott az Örményországtól elszenvedett 4-2-es vereség során. Wales 12 hazai mérkőzésen nem kapott ki sorozatban, de Örményország azonban véget vetett a kilenc győzelemmel és három döntetlennel zárult sorozatnak, és a vereség annak ellenére következett be, hogy a hazaiak szereztek vezetést. Nagyon fontos meccs ez, hiszen egy esetleges törökországi vereséggel Page csapata öt pontra lemaradna a törökök mögött és mint mondottam volt, a horvátok az első számú favoritok ebben a csoportban! A törökök otthon játszanak és szintén ki vannak hegyezve a jó teljesítményre.
  • A szurkolók miatt és a török lendület miatt várok hazai sikert ma.
tipp
Törökország - Wales
1X2 | Törökország | 1.84 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Törökország - Wales

2023. 06. 19. 20:45 | Eb-selejtező, D csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-06-19 10:28:41
Kis hendi hazai!
Wales Bale után a ki öregedő Ramsey még van ám nem túl jók.
Az örmények bizonyították erre az Eb-re Wales aligha fog kijutni.
Legrosszabb esetben az NL A csoportos pótselejtezője lesz az utolsó kenet.
Walest leváltotta Skócia,eddig a skót válogatott volt az aki távolról nézte az Eb és VB-ket.
Jövőben ez Wales lesz!
Nincsen meg az a mínőség a játékukban az a minőség ami kell.
Törökországgal kapcsolatban érdemes kíemelni miután kiestek az Nl B ligából éppen a mieink segítségével azóta megnyerték a C ligás csoportját amivel már egy pótselejtezője biztosan van.
Ráadásul két olyan idegenveli győzelmet arattak a törökök ami még sokat érhet.(az örmények elleni már most értékesebb Wales hazai veresége után)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.19. 20:45
Törökország - Wales
Hendikep 0:1
Törökország
3.25 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 3250

további tippjeink a Foci világából