2021.06. 23.

Európa-bajnokság: Svédország – Lengyelország

Európa-bajnokság: Svédország – Lengyelország

Az E jelű csoportban Svédország már továbbjutott, de Lengyelország is továbbjut, ha legyőzi a svédeket. Nagy csata várható! Nézzük a részleteket!

LABDARÚGÁS, EURÓPA – BAJNOKSÁG E CSOPORT | 2021.06.23. 18.00
SVÉDORSZÁG – LENGYELORSZÁG

  • Svédország abban a különleges helyzetben van, hogy egy tizenegyes gólnak köszönhetően, - amit a szlovákok ellen Forsberg értékesített - tovább is jutott a csoportból. Ehhez persze az is kellett, hogy az első mérkőzésen állja a spanyol rohamokat. A spanyolok ellen gól nélküli döntetlenre hozták a meccset, így 4 ponttal már továbbjutottak.
  • Lengyelország 2-1-re kikapott a szlovákoktól, majd spanyolország ellen 1-1-es döntetlent játszott, így maradt esélye a továbbjutásra. Egy mai győzelem esetén 4 pontjuk lesz, és ők is továbbjutnak.
  • Robert Lewandowski megint varázsolt, és góljának köszönhetően hozta döntetlenre a mérkőzést Lengyelország a spanyolok ellen. Ehhez persz az is kellett, hogy 1-1-es állásnál Spanyolország büntetőt hibázzon.
  • Lengyelországnak a továbbjutáshoz gólt kell lőni. Robert Lewandowski a világ legjobb játékosa, minden megmozdulásában ott van a gólszerzés lehetősége. Ma is rá építik a taktikát a lengyelek.
  • Lengyelország várható kezdője: Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik; Jozwiak, Moder, Krychowiak, Zielinski, Puchacz; Swiderski, Lewandowski
  • Svédország ugyan továbbjutott, de csak egy gólt lőtt. A védekezése fantasztikus a csapatnak, amit bizonyít, hogy nem kaptak gólt. A támadásal már vannak problémák. A legtöbb gólhelyzete eddig a tornán Alexander Isaknak volt, aki a Real Sociedad színeiben ontotta a gólokat, tizenhetet lött a szezon során.
  • Svédország lehetséges kezdő felállása: Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Isak, Berg

Azt gondolom, hogy egy hajtós mérkőzés lesz, a lengyelek végig támadják a találkozót. A svédek beállnak védekezni, és a letámadásokra építenek. Nem várok sok gólt a mérkőzésen. Tippem, hogy a gólok száma 2,5 gól alatt marad.

tipp
Svédország - Lengyelország
Gólszám kevesebb, mint 2.5 | 1.64 | (9/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Lalika 2021-06-23 18:10:50
Ez a 2. perces találat lehet borít mindent 🤔
Muramasa 2021-06-23 18:35:13
Ja. Svédország Európa bajnok lesz 🙂

további tippjeink a Foci világából

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A RÉSZVÉTELT! foto pixabay.com
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A RÉSZVÉTELT! foto pixabay.com
2021.07. 11. EB NYEREMÉNYJÁTÉK
JÖN AZ EB DÖNTŐ! foto pixabay.com
JÖN AZ EB DÖNTŐ! foto pixabay.com
5 játékos maradt 4 helyre!!!! foto pixabay.com
5 játékos maradt 4 helyre!!!! foto pixabay.com