2023.06. 16.

Fogadáskészítő: Észak-Macedónia - Ukrajna (EB-selejtező mérkőzés!) - 2023.06.16

Fogadáskészítő: Észak-Macedónia - Ukrajna  (EB-selejtező mérkőzés!) - 2023.06.16

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. A Németország ellen elért 3-3-as döntetlen után Ukrajna első győzelmét szeretné megszerezni az Euro 2024-es Európa-bajnokság C csoportjában Észak-Macedóniába ellen.

Tipp:

Indoklás:

  • Az az ártatlan kérdésem lenne, ha ez egy kőkemény tétre menő mérkőzés lett volna, akkor is odaadnak a németek egy pontot szegény ukránoknak? Mondjuk simán kinézem belőlük, hogy akkor is. Csakhogy Észak-Macedónia nem az irgalmas szamaritánus és nekik is nagyon szükségesek az EB-selejtezős pontok. Itt bizony meg kell valóban harcolni azokért a pontokért az ukránoknak, nem fogják csak úgy odaadni nekik! De az is igaz, hogy az ukrán csapat jobb. Szerhij Rebrov csapata a negyedik helyen áll a csoportban az Angliától elszenvedett első vereségnek köszönhetően, míg a házigazdák 2-1-re legyőzték Máltát, és ezzel jó rajtot vettek! Az Euro 2020-as történelmi, ám rövid életű szereplésük és a világbajnoki selejtező döntőbe jutásuk után - amely Portugáliával szemben kieséssel végződött - Észak-Macedónia most visszazuhant a földre, és még egy kicsit vissza is esett. Blagoja Milevski csapata a 2022-23-as Nemzetek Ligája hat mérkőzéséből mindössze kettőt nyert meg, így a C csoportban maradt, de a Málta elleni egygólos győzelemmel némiképp javítottak a morálon. Eljif Elmas és Darko Churlinov remekül játszottak azon a meccsen, rajtuk sok múlik ma is. Később a Feröer-szigetek 1-0-s barátságos legyőzésével tovább növelték a csapategységet, bár Bojan Miovski döntő fontosságú góljára egészen a 81. percig kellett várni. Milevski csapatára három nappal az Ukrajna elleni összecsapás után egy megterhelő angliai utazás vár, ahol aztán nem sok esélyük van pontszerzésre. Ezért is lenne döntő fontosságú ma az ukránok ellen jól szerepelni.
  • Ukrajna az Euro 2024-es selejtezőt 2-0-s vereséggel kezdte Anglia ellen, Harry Kane és Bukayo Saka gyors góljainak köszönhetően, aztán meg most pár napja 3-3-as döntetlent játszottak Németországgal, de én ebből a döntetlenből semmiféle következtetést nem vonnék le. Míg Németország uralta a labdabirtoklási és lövési statisztikákat Ukrajna ellen, Rebrov csapata megbüntette a házigazdák lankadozó védekezését, és számíthat arra, hogy ugyanezt teszi majd a gyengélkedő Észak-Macedónia ellen is. Csakhogy Észak-Macedónia védekezése nem fog lankadni. Ennek ellenére mindkét oldalról várok gólt és legalább két találat születik a meccsen. 1-1-es döntetlen vagy 1-2-es vendégsiker jöhet szóba.
tipp
Észak-Macedónia - Ukrajna
X2 & mindkét csapat gólt szerez | 2.37 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából