2023.11. 17.

Fogadáskészítő: Lengyelország - Csehország (Fontos téttel bíró párharc a volt KGST-tagállamok között!) - 2023.11.17

Fogadáskészítő: Lengyelország - Csehország (Fontos téttel bíró párharc a volt KGST-tagállamok között!) - 2023.11.17

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az EURO 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében újabb mérkőzést rendeznek az E-jelű csoportban, ahol Lengyelország és Csehország találkozik a varsói PGE Narodowy stadionban.

Lengyelország – Csehország
2023. november 17., péntek,20:45
Labdarúgás - Eb-selejtező, E csoport
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + több mint 1,5 gól a mérkőzésen
Odds: 1,89
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A péntek esti varsói mérkőzés döntő fontosságú lesz a lengyel válogatott számára. Tekintettel arra, hogy Lengyelország jelenleg az E csoport harmadik helyén áll 10 ponttal, a hazaiaknak kötelező lesz a győzelemre törekedniük ezen a mérkőzésen, szímtva arra, hogy Albánia vagy Csehország esetleg pontot veszít a következő mérkőzéseken. Annak ellenére, hogy Albánia és a Feröer-szigetek ellen hazai pályán győzelmet arattak, a legutóbbi, Moldova elleni 1-1-es döntetlen jelentősen rombolta a továbbjutási esélyeiket. Ami örömöt okozhat a szurkolóknak, az az, hogy a csapatkapitány Robert Lewandowski kiváló formában van, és pénteken Varsóban 145. mérkőzését játssza a lengyel válogatottban. A cseh válogatott viszont a Feröer-szigetek elleni szűk 1-0-s győzelem után lép pályára a legutóbbi fordulóban, összesen 11 pontot gyűjtve az E csoportban, így jelenleg a második helyen áll a tabellán, két ponttal lemaradva a listavezető Albániától a varsói látogatás előtt. Az előző idegenbeli mérkőzésen Csehország csúnya, 3-0-s vereséget szenvedett Albánia ellen. Moldova ellen gól nélküli döntetlent játszottak. Megfigyelhető, hogy a csehek nem a legjobb teljesítményüket nyújtják ezekben a selejtezőkben, amikor idegenben játszanak és ezen most javítani kell! Tekintettel azonban arra, hogy ez a mérkőzés az EB-re való közvetlen kvalifikációért folyó küzdelem, sokkal komolyabb hozzáállásra számítunk a cseh csapattól, kemény küzdelemre a pontokért, és folyamatos erőfeszítéseket várunk a pozíciójuk bebiztosítására. A két csapat legutóbbi négy találkozójából három, amikor Lengyelország volt a házigazda, gólváltással végződött. Ma is erre számíthatunk!

tipp
Lengyelország - Csehország
Mindkét csapat szerez gólt + over 1,5 gól | 1.89 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
todika 2023-11-17 02:10:45
Szia!

A több mint 1.5 gólnak mi értelme van? Aligha növeli az odds-ot. Ha mindkettő rúg gólt, értelemszerűen több mint 1.5 gólnak kell lennie.
Barnamedve 2023-11-17 07:48:18
Ma már egészen más szorzók vannak! Ma már a sima gólváltás 1,93-at ér. Tegnap viszont ez a kimenetel jobb volt, mint a sima gólváltás. Én is megnéztem és csodálkoztam is, de tényleg így volt.

további tippjeink a Foci világából