2023.06. 19.

Fogadáskészítő: Ukrajna - Málta (Európa-bajnoki selejtező!) - 2023.06.19

Fogadáskészítő: Ukrajna - Málta (Európa-bajnoki selejtező!) - 2023.06.19

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Ukrajna a 3-2-es Észak-Macedónia elleni győzelem után ma egy igazán könnyed győzelmet arathat. De tényleg?

Tipp:

Indoklás:

  • Szerhij Rebrov csapata pénteken 2-0-s hátrányból fordítva 3-2-re legyőzte Észak Macedóniát, míg Málta sima 4-0 arányban kapott ki otthon Angliától. Ukrajna még kicsit ott maradt Németországban, ahol bizony erősen barátságos módon kaptak egy döntetlent a germánoktól, aztán az észak-macedónok hamar tudatosították Tsygankovékban, hogy ez nem barimeccs, itt bizony teljesíteni kell! A kék-sárgák Enis Bardhi és Eljif Elmas góljait követően lehajtott fejjel vonultak a félidőre, ám Rebrov félidei csapatbeszéde úgy tűnt, hogy az ukránok gyomrában megmozdult a tűz, hiszen Viktor Tsygankov, Ilya Zabarnyi és Yukhym Konoplya fantasztikus fordítást hajtott végre. Azzal, hogy Ukrajna második nekifutásra megszerezte első győzelmét a C csoportban - miután a selejtezőt Anglia ellen 2-0-s vereséggel kezdte -, hirtelen a második helyre ugrott fel a tabellán, ahol Anglia nagyon magabiztosan száz százalékosan vezet és Olaszország meg ott nyomul Ukrajnával együtt három ponttal. Nehéz csoport ez, nem fogják ajándékba adni az Ukránoknak az EB-részvételt. Éppen ezért lesz nagyon fontos ma a három pont megszerzése Rebrovéknak és erre minden esélyük meg is van, hiszen sokkal jobb csapatuk van, mint Máltának. Rebrov első számú feladata a védelem megerősítése, mert ha Észak-Macedónia könnyedén lőtt kettőt, akkor Olaszország legalább négyet veret majd. Málta viszont nem lesz gond. Sima győzelem kétgólos hendikepről is.
  • 3-0-ás vagy ennél nagyobb győzelemre számítok, ezt pedig így lehetett fogadáskészítővel jól megcsinálni.
tipp
Ukrajna - Málta
Több mint 2 gól + NEM szerez mindkét csapat gólt | 2.75 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-06-19 10:08:25
Nagyon kilóg ebből a csoportból Málta!
Észak-Macedónia lépés hátrányba került az ukránokkal szemben mégsem írnám le őket.
Főleg az a VB selejtezőn az olaszok felett aratott Idegenbeli sikerük vagy még Pandev kilőtték őket a 2016-os Eb-re.
Ukrajna számára létfontontosságú volt a múltkori fordítás, benne van ebben a nagy Körbeverésre a második helyért.
Anglia már az olasz és ukrán válogatott ellen is nyert így könnyű a dolguk.
Egy mai sikerrel jóformán elég Máltát verniük és kijutók.
Ukrajna ma hozza kötelezőt viszont nem mernék arra tenni nullára hozzák a mai mérkőzést.
Csak röviden ha Észak-Macedónia akit nem tartasz sokra kettőt lőtt az ukránoknak akkor ez a Málta is egy gólt elérhető hiszen eggyel kaptak ki a mecedónoktól csak.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.19. 18:00
Ukrajna - Málta
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
1.91 1 - 0
Tét 900
Kihagyott nyeremény 1719

további tippjeink a Foci világából