2023.06. 16.

Fogadáskészítő: Wales - Örményország (EB-selejtező mérkőzés!) - 2023.06.16

Fogadáskészítő: Wales - Örményország  (EB-selejtező mérkőzés!) - 2023.06.16

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. A Cardiff City Stadionban rendezik meg péntek este Wales és Örményország Euro 2024-es selejtezőjének összecsapását.

Tipp:

Indoklás:

Rob Page csapata két mérkőzés után még veretlen a selejtezőben, míg a vendégek a nyitómeccsük elvesztése után szeretnének pontot szerezni. A Sárkányok döntetlent játszottak Horvátország ellen, majd nyertek Lettország ellen így négy pontot szereztek a rendelkezésre álló hatból. A hazaiak a 2011-es, Angliától elszenvedett 2-0-s vereség óta veretlenek a saját pályájukon az Európa-bajnokságok selejtezőiben - 12 mérkőzésből kilencet megnyertek.
Cardiffba Örményország látogat, amely azzal a lehetőséggel néz szembe, hogy ha elveszíti az összecsapást, hét pontra lesz lemaradva a tabellát vezető Walestől, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. A Törökország elleni márciusi vereséggel folytatódott Oleksandr Petrakov csapatának vereségsorozata az Európa-bajnoki selejtezőkön, amely így már négy egymást követő vereséget jelent. Ebbe a sorozatba beletartozott a 2019 novemberében a csoport utolsó mérkőzésén a jelenlegi Európa-bajnok Olaszországtól elszenvedett 9-1-es méretes zakó is. Az első két helyre való jutás totálisan esélytelen az örmény válogatottnak.
Wales várhatóan szoros győzelmet szerez a meccsen, de nem várható gólparádé! 1-0, 2-0, esetleg 2-1.

tipp
Wales - Örményország
Wales nyer + levesebb mint 4 gól | 2.00 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-06-16 10:35:13
A lettek felett aratott fölényes hazai 1-0-ás siker után ez a kombinált fogadás erősen necces.
Elsőnek nyernek egyáltalán?
Kettő lesznek itt gólok?
Wales sem tényező,Bale visszavonulása után ilyen szenvedős 1-0-ás sikereik lesznek.
Örményország meg a VB selejtezőn is jó volt,kevésen múlt a pótselejtezője.
Törökország ugyan nyert ellenük az első meccsen mégse írom le őket.
Hasonló csoport ez a VB selejtezőshez.
Wales,Törökország és Örményország küzd a második helyért a horvátok mögött. (Törökország lendületet kapott a C liga megnyerésével ők lehetnek a befutók,na és az Eb pótselejtezője már biztos ezzel ha nem is sikerült az első kettőt megcsípni)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.16. 20:45
Wales - Örményország
Gólszám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
3.85 2 - 4
Tét 600
Kihagyott nyeremény 2310

további tippjeink a Foci világából