2023.10. 17.

Single Value Tipp: Anglia - Olaszország (Gólokról szól majd a meccs?) – 2023.10.17

Single Value Tipp: Anglia - Olaszország (Gólokról szól majd a meccs?) – 2023.10.17

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az EB-selejtezők mai rangadóján Anglia Olaszországot fogadja. A pontokért folytatott csata mellett mindig presztízs kérdése is ez a párosítás, így biztos, hogy izgalmas mérkőzésre számíthatunk ma a Wembley Stadionban.

Anglia - Olaszország
10. 17. 20:45 Eb-selejtező
Tipp: Mindkét csapat gól
Odds: 2,13
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Anglia hat forduló után a C csoportban a legjobb helyen áll, jelenleg tizenhárom ponttal áll az élen, hárommal többel, mint Olaszország és Ukrajna, bár Ukrajna egy meccsel többet játszott. Ráadásul Angliának vannak a legkedvezőbb hátralévő mérkőzései, hiszen az Olaszország elleni meccs után Málta és Észak-Macedónia következik. A háromoroszlános válogatott a selejtezők elején négy győzelmet könyvelhetett el, Olaszországot Nápolyban, Ukrajnát és Észak-Macedóniát otthon győzte le, emellett Máltán is diadalmaskodott. Az egyetlen döntetlenjüket az Ukrajna elleni idegenbeli mérkőzésen érték el. Az Olaszország elleni győzelemmel Anglia matematikailag is biztosítaná helyét az Európa-bajnokságon. És szintén a meccsel kapcsolatban ne felejtsük el az előző EB-döntőt, ahol az olaszok bizony megverték az angol válogatottat.
  • Olaszország kissé bajban van, hiszen jelenleg ugyanannyi pontjuk van, mint a harmadik helyen álló Ukrajnának, de egy meccsel kevesebbet játszottak. Egy vereség a Wembleyben azonban olyan helyzetbe hozná őket, hogy az utolsó meccsükön, amikor Ukrajnával idegenben játszanak majd, kieshetnek! Ezt pedig nem engedhetik meg maguknak a taljánok! Olaszország kiválóan melegített a szombati, Anglia elleni mérkőzésre, 4:0-ra legyőzve Máltát. Ennek ellenére nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Málta és Anglia között akkora minőségbeli távolság van, mint Makó és Jeruzsálem között, így ma Olaszországra rendkívül nehéz feladat vár a motivált házigazdák ellen.
  • Mindkét csapat jelentős lépést tenne az Európa-bajnokság felé egy győzelemmel ezen a mérkőzésen. A döntetlen megfelelne az angoloknak is és talán az olaszoknak is, de a fent sorolt okok miatt nyílt, támadó szellemű mérkőzésre számíthatunk, mindkét oldalon legalább egy-egy góllal!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából