2023.11. 17.

Single Value Tipp: Dánia - Szlovénia (védekezőbb stílust várunk az EFL Kupában!) – 2023.11.14

Single Value Tipp: Dánia - Szlovénia (védekezőbb stílust várunk az EFL Kupában!) – 2023.11.14

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az EB-selejtezők mai kínálatában Dánia Szlovéniát fogadja. Tekintettel arra, hogy a H csoport első és második helyezettjének mérkőzéséről van szó, kétségtelenül izgalmas mérkőzésre számíthatunk a koppenhágai Parken Stadionban.

Dánia – Szlovénia
2023. november 17., péntek,20:45
Labdarúgás - Eb-selejtező, H csoport
Tipp: Dánia nyer
Odds: 1,59
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Dánia úgy lép az utolsó előtti fordulóba, hogy a mai ellenféllel, Szlovéniával osztozik az első helyen, azonos mérleggel büszkélkedve: hat győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Ennek ellenére érezhető, hogy a házigazda nem olyan meggyőző, mint a korábbi években, amikor Dánia az egyik legjobb európai válogatottnak számított. A győzelmek többsége szoros volt, némelyikük még a szerencsére is támaszkodott, nevezetesen az Észak-Írország elleni győzelem, amikor a vendégeknél a hosszabbításban érvénytelenítettek egy gólt. Emellett Dánia sokkoló vereséget szenvedett Kazahsztán ellen annak ellenére, hogy a félidőben 2:0-ra vezetett. Hojbjerg és Poulsen formája jó, az utóbbi időben remek teljesítményt nyújtanak, és nem kétséges, hogy a házigazdák mindent megtesznek azért, hogy megnyerjék ezt a mérkőzést, és matematikailag is biztosítsák a H csoport első kalapos helyet biztosít számukra az EURO2024 sorsolása előtt.
  • Szlovénia legutóbb 23 évvel ezelőtt, a 2000-es, Belgiumban és Hollandiában rendezett Európa-bajnokságon szerepelt, ahol a csoportkörben kiesett. Az idei selejtezők sorsolása után azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy Szlovéniának van esélye az első két hely valamelyikének megszerzésére, különösen annak fényében, hogy legfőbb vetélytársa a nem a legerősebb európai csapatok közé tartozó Finnország volt. Dániához hasonlóan Szlovénia is hat győzelmet, egy döntetlent (Dánia ellen) és egy vereséget könyvelhetett el a harmadik fordulóban Finnországtól. Szlovénia a zárómeccsen Kazahsztán ellen játszik hazai pályán, nagy valószínűséggel ez a mérkőzés dönti el, hogy ki jut ki a kontinenstornára.
  • Annak ellenére, hogy a két csapat azonos pontszámmal áll a tabella élén, a házigazda Dánia jelentős favoritja a Szlovénia elleni összecsapásnak. A mérkőzést követően Dániára egy nehéz idegenbeli mérkőzés vár Észak-Írország válogatottja ellen. Vélhetően ma mindent megtesznek majd azért, hogy hazai szurkolóik előtt biztosítsák a kijutást az EB-selejtezőre. Egy erős szelvénykiegészítő tippet hoztam:

tipp
Dánia - Szlovénia
Dánia nyer | 1.59 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából