2023.11. 18.

Single Value Tipp: Hollandia – Írország (Gólgazdag győzelem a fapapucsok és a szélmalmok országában!) – 2023.11.18

Single Value Tipp: Hollandia – Írország (Gólgazdag győzelem a fapapucsok és a szélmalmok országában!) – 2023.11.18

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjének B csoportjában ma 20:45-kor újabb mérkőzést rendeznek Hollandia és Írország válogatottja között az amszterdami Johan Cruijff Arénában.

Hollandia – Írország
2023. november 18., szombat,20:45
Labdarúgás - Eb-selejtező, B csoport
Tipp: Hollandia nyer + több mint 2,5 gól a mérkőzésen
Odds: 1.80
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A jövőre Németországban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra való kijutás már szombat este valósággá válhat, ha Ronald Koeman csapata legyőzi az ír válogatottat szurkolói előtt Amszterdamban. Hollandia az utóbbi időben jó formában van, a B csoportban az utolsó négy mérkőzéséből hármat megnyert, így 12 ponttal a második helyen áll a tabellán. Az előző fordulóban Hollandia 1-0-s idegenbeli győzelmet aratott Görögország ellen, Virgil van Dijk a hosszabbításban büntetőből szerzett góljával. Annak ellenére, hogy Görögországnak ugyanannyi pontja van, a jobb egymás elleni mérleg és az egy meccsel kevesebbet játszott mérkőzés miatt Hollandia előnye a csoportban.
  • Az írek nem nyűgözték le szurkolóikat az Európa-bajnoki selejtezők során. Jelenleg hat pontjukkal a negyedik helyet foglalják el a B csoportban. Érdemes megjegyezni, hogy az összes pontjukat két mérkőzésen szerezték Gibraltár ellen, a negyedik fordulóban 3-0-ra nyertek otthon, majd az utolsó fordulóban meggyőző, 4-0-s idegenbeli győzelmet arattak. Írország az utolsó négy mérkőzéséből háromszor vereséget szenvedett. Franciaországtól idegenben, Görögországtól pedig otthon kaptak ki 2-0-ra mindkét esetben. Két hónappal ezelőtt pedig Hollandia ellen szenvedtek 1-2-es vereséget. Ennek ellenére Írországnak még mindig van esélye a rájátszásba jutásra, ha a többi csoportban elért eredmények úgy alakulnak.
  • Hollandia válogatottja általában gólgazdag mérkőzéseket játszik. A legutóbbi tíz mérkőzésükből kilenc alkalommal minden versenyen három vagy több gólt szereztek. Ezzel szemben Írország az utolsó hat mérkőzéséből négyszer volt ilyen eredményes. Ezért Hollandia győzelme több mint 2,5 gólos meccsen kombinációja tűnik a legjobb választásnak a közelgő amszterdami összecsapásra.

tipp
Hollandia – Írország
Hollandia nyer + több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.80 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából