2023.11. 18.

Single Value Tipp: Izrael – Románia (Felcsút lesz az otthona Abu Faniéknak!) – 2023.11.18

Single Value Tipp: Izrael – Románia (Felcsút lesz az otthona Abu Faniéknak!) – 2023.11.18

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében Izrael a semleges felcsúti Pancho Aréna stadionban fogadja Romániát, a mérkőzést szombaton 20:45-kor rendezik. Az előző fordulóban a hazaiak döntetlent értek el Svájc ellen, míg a vendégek legyőzték Andorrát.

Izrael – Románia
2023. november 18., szombat,20:45
Labdarúgás - Eb-selejtező, I csoport
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,85
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Alon Hazan csapata igazi küzdőszellemet mutatott, hogy versenyben maradjon az automatikus továbbjutásért az I. csoportban, és értékes pontot szerzett a Svájc elleni 1-1-es döntetlennel szerdán. Három nappal a Koszovó elleni szoros, 1-0-s vereség után Izrael ismét ugyanilyen arányú vereségre állt, miután Ruben Vargas még az első félidőben vezetéshez juttatta Svájcot. A Granada támadója, Shon Weissman azonban a kispadról beszállva a 88. percben megszerezte az egyenlítő gólt. Izrael nyolc selejtezőmérkőzésből 12 pontot gyűjtött, eggyel többet, mint amennyit az EURO 2020-ra való kijutásért vívott 10 selejtezőmérkőzésből. Jelenleg a harmadik helyen állnak az I. csoportban, négy ponttal lemaradva Svájc és Románia mögött, akik szombaton találkoznak velük. A kék-fehérek tudják, hogy csak akkor biztosíthatják be az első vagy második helyet az I. csoportban, ha legyőzik Romániát. A Nemzetek Ligájában nyújtott teljesítményüknek köszönhetően azonban a szombati eredménytől függetlenül legalább a rájátszást érő hely garantált. Izraelnek a sérült szélső Manor Solomon és Liel Abada nélkül kell helytállnia, míg Sagiv Yehezkel játéka kérdéses. Izrael azonban az eltiltását követően számíthat Roy Revivre, a védő valószínűleg Ofir Davidzadát váltja a balhátvéd posztján, Eli Dasai, Sean Goldberg és Miguel Vitor mellett a hátsó négyesben. Eran Zahavi ebben a hónapban tért vissza az izraeli válogatottba, egy év után először azóta, hogy összeveszett Joszi Benajun sportigazgatóval, aki egykor kiváló játékos is volt. Zahavi szombaton Doro Turgeman helyett a kezdőcsapatban kaphat helyet. A csapat keretében ott van a Ferencváros kiválósága, Abu Fani is, aki a középpálya közepéről adhat jobbnál-jobb labdákat, amennyiben megkapja a lehetőséget.
  • Keleti szomszédunk lemaradt a 2020-as kontinenstornáról, de most nem szeretnének kimaradni a németországi rendezvényről. Románia nyolc meccsen szerzett 16 ponttal, veretlenül és a gólkülönbség alapján a második helyen áll az I. csoportban a listavezető Svájc mögött. Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Razvan Marin és Florinel Coman góljaival a románok könnyedén legyőzték Andorrát a legutóbbi mérkőzésen, zsinórban harmadszor is hibátlanul védekezve. Edward Iordanescu legényei tudják, hogy akkor kvalifikálják magukat a következő, németországi tornára, ha elkerülik az Izrael elleni vereséget, míg egy esetleges győzelemmel az I. csoport első helyét is bebiztosíthatják, ha Svájc legyőzi Koszovót. Iordanescu három egymást követő kapott gól nélküli meccs után nem lát okot arra, hogy változtasson a védelmén, így Radu Dragusin és Andrei Burca ismét kezdőként lép pályára a kapuban, Horatiu Moldovan kapus előtt. Ianis Hagi, a román ikon Gheorghe Hagi fia, megtarthatja helyét a "10-es számú" szerepkörben, ami valószínűleg azt jelentené, hogy Razvan Marin és a csapatkapitány Nicolae Stanciu a védekezőbb középpályás posztokon tevékenykedne. Daniel Birligea legutóbb Andorra ellen debütált a válogatottban, és ma is van esélye, hogy szerepet kapjon a támadósorban George Puscas vagy Denis Alibec kárára.

  • Szoros, izgalmas meccset várhatunk, nagyjából hasonló erőviszonyokkal. Románia valamivel erősebb, de ők nem hazai pályán lépnek fel. Igaz Izrael sem, de a Pancho Arénában tökéletes viszonyok fogadják őket. Gólváltást várok.
tipp
Izrael – Románia
Mindkét csapat szerez gólt | 1.85 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
prigioni 2023-11-18 06:31:50
Azt hittem, hogy áttették Hollandiába a meccset a cikk eleje alapján.🤔
prigioni 2023-11-18 07:41:29
Gyors javítás!👍

további tippjeink a Foci világából