2023.11. 10.

Bet of the day: Montpellier - Nice (Izmos vendég a Stade de la Mossonban!) - 2023.11.10

Bet of the day: Montpellier - Nice (Izmos vendég a Stade de la Mossonban!) - 2023.11.10

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A francia Ligue 1 tizenkettedik fordulójában a Montpellier a Nice-t fogadja. A hazaiak az előző fordulóban kikaptak a PSG-től, míg a vendégek a Rennes-t győzték le.

  • A Ligue 1 előző fordulójában a Montpellier idegenben 3:0-ra kikapott a PSG-től. Ezen a mérkőzésen minden statisztikai paraméter alapján a vendégcsapat volt a gyengébb ellenfél. A 10., az 58. és a 66. percben kaptak gólt, ami után még csak csökkenteni sem sikerült a hazaiak erőfölényét. A bajnokság jelenlegi szakaszában a Montpellier három győzelmet és három döntetlent, valamint négy vereséget könyvelhetett el. A csapatban elég sok sérült van. Kiki Kouyate-ot egy mérkőzést kihagy a felhalmozott sárga lapok miatt. Issiaga Sylla körülbelül három hétre kidőlt a PSG ellen összeszedett vádlisérülése miatt, míg Leo Leroy játéka kérdéses. Bećir Omeragić és Arnaud Nordin sérüléseikből felépülve újra edzésbe állnak, de a mai játék még túl korai és kockázatos lehet. A csapatkapitány Teji Savaniertől sokat várnak a szurkolók.
  • A Nizza kiemelkedően jól játszik a szezonban. Legutóbb újabb győzelmet jegyeztek, a Rennes ellen hazai pályán 2:0 arányban. Az első félidő hosszabbításában, Jeremie Boga góljával szereztek vezetést, a 75. percben pedig egy játékossal kevesebbel maradtak, mert Youssouf Ndayishimiye piros lapot kapott. Tíz perccel később azonban a vendégcsapat játékosát is kiállították, a végeredményt pedig a 87. percben a hazaiak állították be, a vendégkapus öngóljával. A Nice 25 ponttal áll a tabella első helyén, eggyel többel, mint a második helyen álló PSG. A bajnokság jelenlegi szakaszában a Nice még egyszer sem kapott ki, hét győzelmet és négy döntetlent jegyez. Youssouf Ndayishimiye múlt hétvégi piros lapja azt jelenti, hogy a Nice a burundi válogatott játékost nélkülözni fogja ezen a meccsen. Alexis Claude-Maurice és Jordan Lotomba is hiányzik a vendégeknél, Youcef Atal továbbra is eltiltott.

  • A Nice az esélyese ennek a mérkőzésnek a formája és a tabellán elfoglalt helyezésük miatt. A Montpellier azonban a hazai pálya előnyét élvezi, ezért a döntetlent is oda kell rakni. A mérkőzés emellett esélyesen zárt kapus lesz, így nem számíthatunk olyan lelkes és folyamatos jó játékra. Az X2 mellé a gólokra is lehet apellálni, három találatnál nem születik több ma.
tipp
Montpellier - Nice
X2 és kevesebb mint 3,5 gól | 1.75 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Eviola 2023-11-10 07:20:37
Szerintem ezt a nice el fogja bukni de csak aprot er meg nekem.

további tippjeink a Foci világából