2023.12. 03.

Ligue 1: Toulouse - Lorient (Gólváltós meccs a francia élvobalból!) 2023.12.03

Ligue 1: Toulouse - Lorient (Gólváltós meccs a francia élvobalból!) 2023.12.03

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Toulouse - Lorient
2023. december 03., vasárnap,15:00
Labdarúgás - Francia bajnokság

  • A Toulouse és a Lorient egy kiesési rangadón, a Stadion Municipalban találkozik egymással a Ligue 1-ben. Mindössze egy pont választja el egymástól a két csapatot, amelyek mindketten nagyon rossz formában vannak, és ígéretes kezdés után lecsúsztak a tabellán. Az EL-résztvevő Toulouse számára a hazai forma eddig nem volt megfelelő az idei szezonban, az elmúlt 12 bajnoki mérkőzésből mindössze egy győzelem született. A házigazdák rendre sokgólos meccset játszanak a Lorient ellen, várhatóan ma is így lesz. A Lorient elöl-hátul gólképes, de a vendégeknek 16 idegenbeli bajnoki mérkőzésen mindössze egy győzelmük van. Egy gólváltós döntetlen várható 1-1, illetve egy plusz góllal valamelyik megnyeri a meccset. A gólváltás várható.

tipp
Toulouse - Lorient
Mindkét csapat szerez gólt | 1.76 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából