2023.10. 22.

Single Value Tipp: Lyon - Clermont (Még győzelem nélkül!) – 2023.10.22

Single Value Tipp: Lyon - Clermont (Még győzelem nélkül!) – 2023.10.22

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A francia Ligue 1 kilencedik fordulójának utolsó mérkőzésén a Lyon hazai pályán fogadja a Clermont együttesét. Csak ez a két csapat az, amelyik még nem tudott győzelmet aratni az idei bajnoki szezonban, de csak az egyik csapatnak van esélye arra, hogy véget vessen a borzalmas sorozatnak.

Lyon - Clermont
10. 22. 20:45 Francia bajnokság
Tipp: Lyon nyer
Odds: 1,73
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Lyon rég nem kezdte ilyen gyengén a szezont, nyolc lejátszott mérkőzés után az utolsó előtti, 17. helyen találja magát, ami rendkívül komoly csalódás. Ráadásul mindössze hat lőtt góllal a második leggyengébb támadósorral rendelkeznek a bajnokságban, közvetlenül a mai ellenfél, a Clermont mögött. A korábbi bajnoknak még nem sikerült győzelmet szereznie a szezon jelenlegi szakaszában, és mindössze három pontot gyűjtöttek (három döntetlen a Nice, a Le Havre és a Lorient ellen az előző fordulóban), nem kevesebb, mint öt vereség mellett. Az előző fordulóban a Lyon 3:1-re vezetett a Lorient ellen, de jelentős védelmi hibák miatt sikerült elcseszni a győzelmet és a mérkőzés 3:3-as döntetlennel ért véget.
  • A Clermont sikeres előző szezont zárt, a tabella felső felében végzett, messze a kieső zónától. Az idei szezonkezdet alapján azonban úgy tűnik, hogy idén sokkal nehezebb dolguk lesz, ha meg akarják őrizni az élvonalbeli státuszukat. A mai játéknap előtt a vendégek mindössze két ponttal állnak a tabella végén, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint mai ellenfelük. Érdekesség, hogy a Clermont a két pontból egyet a PSG ellen szerzett meg! A Clermont-nak nem lesz könnyű dolga, ha ponttal szeretne hazatérni a Lyon látogatásáról, de kétségtelen, hogy a PSG elleni jó eredmény motiválja őket, hogy újabb meglepetést okozzanak.
  • A Lyon az előző fordulóban csak kicsire volt attól, hogy megszerezze első győzelmét a szezonban, de végül nem sikerült, főként saját hibái miatt. A hazaiak erősebbek, és vélhetően kihasználták a válogatott szünetet, hogy a lehető legjobban felkészüljenek a Ligue 1 utolsó helyezettje elleni mérkőzésre.
tipp
Lyon - Clermont
1X2 | Lyon | 1.76 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Lyon - Clermont

2023. 10. 22. 20:45 | Francia bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából