2024.02. 04.

Single value tipp: Lyon - Marseille (Egykorvolt nagy rangadó!) – 2024.02.04

Single value tipp: Lyon - Marseille (Egykorvolt nagy rangadó!) – 2024.02.04

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában!A francia Ligue 1 20. fordulójának utolsó mérkőzésén, a hét derbijén a Lyon a Marseille-t fogadja hazai pályán.

Lyon - Marseille
2024. február 04., vasárnap,20:45
Labdarúgás - Francia bajnokság
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt a tipp
Odds: 1,71
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Egy igazi derbi ez, ráadásul komoly győzelmi kényszerben van mindkét gárda. Amikor már úgy tűnt, hogy a Lyon megtalálta a formáját a decemberi három egymást követő bajnoki győzelemmel (a Toulouse, a Monaco és a Nantes ellen), jött a téli szünet és teljesen összezavart mindent. A hazaiak 2024-ben két vereséget szenvedtek, előbb 3:1-re kikaptak a Le Havre-tól, majd az előző fordulóban hazai pályán 3:2-re kikaptak a Rennes-től. Ezekkel az eredményekkel a Lyon jelenleg a kieső zónában találja magát, egészen pontosan a 16. helyen, ugyanannyi ponttal, mint a Metz, az első csapat a kiesővonal felett.
  • A Marseille tizenkilenc lejátszott mérkőzés után 29 ponttal a hetedik helyen áll a bajnoki tabellán. Úgy tűnik, hogy a vendégek számára véget ért a bajnoki versenyfutás, hiszen 15 pont a különbségük a listavezető PSG-vel szemben, és a Marseille elsődleges célja valószínűleg az első háromban való helyezés biztosítása, ami biztosítaná a jövő évi Bajnokok Ligája csoportkörébe való kvalifikációt. Annak ellenére, hogy a Marseille 2023 novembere óta nem szenvedett bajnoki vereséget, a csapat legutóbbi eredményei lehettek volna jobbak is. Ez elsősorban az elmúlt három fordulóban elért három egymást követő döntetlennek tudható be. A legkiábrándítóbb kétségtelenül az előző fordulóban történt, ahol nem sikerült legyőzniük jelentős riválisukat, a Monacót, annak ellenére, hogy a 11. perctől számbeli fölényben voltak, a Maripannak felmutatott piros lap miatt.
  • Történelmi rivalizálás ez, olyan meccs, mint Magyarországon a Fradi -Újpest! Ezeket a meccseket kötelező megnyerni, bárhol álljon is az ellenfél és a hazai csapat. Izgalmas, gólgazdag meccsre számíthatunk. Mindkét csapat szerez gólt a tipp.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Lyon - Marseille
Mindkét csapat szerez gólt | 1.71 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2024-02-04 14:13:55
Ez jó tipp! Lacazette gól 2,4x!😉

további tippjeink a Foci világából