2024.02. 09.

Single value tipp: Marseille - Metz (Fontos meccs a Velodrome-ban!) – 2024.02.09

Single value tipp: Marseille - Metz (Fontos meccs a Velodrome-ban!) – 2024.02.09

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A francia Ligue 1 21. fordulójának első mérkőzésén a Marseille a Metz csapatát fogadja. Mindkét csapat gyenge formában van az utóbbi időben, így ezen a mérkőzésen mindkét fél számára szükséges a győzelem, ugyanakkor vannak különbségek is.

Marseille – Metz
2024. február 09., péntek,21:00
Labdarúgás - Francia bajnokság
Tipp: Marseille nyer + több mint 1,5 gól a mérkőzésen + több mint 7,5 szöglet a mérkőzésen
Odds: 2,20
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Marseille szurkolói korántsem elégedettek csapatuk jelenlegi szezonbeli teljesítményével. Húsz mérkőzés után a házigazdák mérföldekre vannak a kitűzött céltól, a nyolcadik helyen állnak, elképesztő 18 ponttal lemaradva a listavezető PSG mögött, ilyen gyengén ki tudja, mikor álltak utoljára. Az utolsó győzelmüket december közepén jegyezték fel a kieső helyen álló Clermont ellen. Azóta a házigazdák három döntetlent értek el (a Montpellier, a Strasbourg és a Monaco ellen), valamint egy vereséget a legutóbbi, Lyon ellen, ezek után a mai meccsen a győzelem a minimum amit elkövethet a csapat a szurkolókért! Erre most jó esély mutatkozik!
  • A Metz újonc, de várhatóan azonnal vissza is süllyed a második ligába, mert még mindig nem tudta felvenni az élvonal ritmusát! A kieső zónában vannak, egészen pontosan a 16. helyen, három ponttal kevesebbet gyűjtve, mint a Lyon, és csak eggyel többet, mint az utolsó helyen álló Clermont. A Ligue 1 13. fordulójában a Lorient elleni 2:3-as győzelem után zsinórban hét bajnoki vereséget szenvedtek el, a Clermont elleni kiesés mellett a Francia Kupából is, és tekintve, hogy ebben a fordulóban a Marseille elleni idegenbeli meccsük lesz, minimális az esély arra, hogy megszakítsák ezt a rossz sorozatot.
  • A Marseille péntek esti botlása tovább dühítené a szurkolókat, akik a múlt heti, Lyon elleni derbin elszenvedett vereség után csalódottak, és nem kétséges, hogy a házigazdák ezen a mérkőzésen a maximumot fogják nyújtani, hogy kiköszörüljék a csorbát.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Marseille - Metz
Marseille nyer + több mint 1,5 gól a mérkőzésen + több mint 7,5 szöglet a mérkőzésen | 2.20 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2024-02-09 20:01:50
Gól - gól es 2,5+ over

további tippjeink a Foci világából