2024.04. 12.

Single value tipp: Metz - Lens (Franciaóra!) – 2024.04.12

Single value tipp: Metz - Lens (Franciaóra!) – 2024.04.12

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A Bundesliga 27. fordulójában a 7. helyen álló Augsburg a 13. pozícióban található Union Berlint fogadja. Jó kis meccs van kilátásban!

Metz - Lens
Labdarúgás - Francia bajnokság
Tipp: X2 + kevesebb mint 3,5 gól a mérkőzésen
Odds: 1,66
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A 17. helyen álló és a kiesés ellen küzdő Metz hazai környezetben fogadja a 6. és Európába igyekvő Lens csapatát a Stade Saint-Symphorienben. A Metz a múlt hétvégén a Brest ellen szenvedett szoros, 4-3-as vereséget, így továbbra is a 17. helyen áll, három pontra lemaradva a Lorient mögött a kieséses rájátszást érő helyért, míg a Lens a hatodik, egy pontra a Nizzától, amely a Le Havre elleni 1-1-es döntetlent követően az Európa Ligában való részvételért küzd. A Metznek már csak hat meccse van hátra, elkerülje a kiesést a francia élvonalból. Bölöni László csapata ritkán élt a lehetőséggel, idén hat hazai találkozójukat egyetlen góllal veszítették el. A legutóbbi nyolc hazai mérkőzésükből hét alkalommal szenvedtek vereséget, úgy tűnik, idén nincs menekvés. Az előző hat hazai találkozójukból 11 pontot szereztek a Lens ellen, míg a Stade Saint-Symphorienben lejátszott utolsó öt bajnoki mérkőzésükön veretlenek maradtak. Ma ez a statisztika is csorbulni fog.
  • Múlt szombaton a Lens elszalasztotta a lehetőséget, hogy némi előnyt szerezzen az Európa Liga-indulásért folytatott versenyfutásban. Franck Haise legényei ebben a szezonban hét pontot hullajtottak el hazai pályán, amikor megszerezték a vezetést, és ezekkel a pontokkal egy ponttal a negyedik helyen álló Lille fölé kerülhettek volna; ehelyett a jelenlegi állás szerint mindössze három ponttal vannak a Reims előtt az utolsó Európa Liga-kvalifikációs helyen. Az idei mérsékelt eredmények oka az, hogy a lens-i védelem túlságosan agresszív a saját büntetőterületen belül, és ebben a szezonban nyolc büntetőt kapott hazai pályán, többet, mint bármelyik csapat a versenyben. A Lens idén csak egy bajnoki mérkőzésen maradt pont nélkül idegenben (2-1 a Lille ellen), míg a Ligue 1-ben nem szenvedett egymást követő idegenbeli vereséget azóta, hogy az első három ilyen élvonalbeli találkozót elveszítette ebben a szezonban.
  • Mindkét csapat számára még komoly a tét, így szoros, védekező összecsapásra számítunk, amelyben a Lens tűnik erősebbnek és így az X2 komolyan esélyes, de nem lesz sok gól!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Metz - Lens
X2 + kevesebb mint 3,5 gól a mérkőzésen | 1.66 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából