2023.12. 15.

Single value tipp: Monaco - Lyon (Gólos francia!) – 2023.12.15

Single value tipp: Monaco - Lyon (Gólos francia!) – 2023.12.15

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A francia Ligue 1 tizenhatodik fordulójának első mérkőzésén a Monaco hazai pályán fogadja nagy riválisát, a Lyont. A házigazda sokkal jobb formában van, de ezeken a derbiken ez nem sokat számít, és az ilyen párharcokban a motivációnak döntő szerepe van.

Monaco – Lyon
2023. december 15., péntek,21:00
Labdarúgás - Francia bajnokság
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,55
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Monaco a lehető legjobban kezdte az új szezont a Ligue 1-ben, és sokáig tartotta az első helyet, de aztán jött a PSG, amely nem sok hibát enged meg magának a szezon során. A Monaco jelenleg a harmadik helyen áll a forduló előtt, 30 ponttal, hat ponttal kevesebbel, mint az említett rivális és a bajnoki cím éllovasa, a PSG. Négy fordulóval ezelőtt a Monaco idegenben botlott meg a tabella alsó feléből érkező Le Havre ellen. Ezt követően a Paris Saint Germain 5:2-es zúzta le a Monacót. A hazaiak számára ebben a szezonban könnyebbséget jelent, hogy Európában nem indulnak, így ez a csapat a nemzeti bajnokságra koncentrál. Ha a tabella élén akarnak maradni, akkor minél hamarabb vissza kell nyerniük a szezon eleji formájukat.
  • A Lyon idén katasztrofálisan gyenge. Közel a fél szezon után mindössze 10 ponttal a tabella végén állnak, de szerencséjükre a kiesési harcban lévő riválisaik is gyengén szerepelnek. A biztos zónában lévő Toulouse mindössze három pontra van tőlük, ez pedig ledolgozható. A Lyon öt fordulóval ezelőtt a Rennes elleni mérkőzésen szerezte meg első győzelmét, de aztán zsinórban három vereséget szenvedett. A Lille-től 2:0-ra, a Lens-től 3:2-re kaptak ki, a tizedik forduló elhalasztott mérkőzésén pedig az ősi rivális Marseille-től szenvedtek 3:0-s vereséget. A vendégek a múlt héten a Toulouse ellen 3:0-s győzelemmel biztosították be második győzelmüket a szezonban, a fenomenális Lacazette-nek köszönhetően.
  • A Lyon kerete nem rossz, a legutóbbi Toulouse elleni diadal meghozhatja a kellő önbizalom-növekedést, így ma képesek lehetnek minimum egy gólra. Egy ilyen rangadón bármi megtörténhet, abban biztos vagyok, hogy nem lesz langyos alacsony intenzitású összecsapás. Gólváltás várható.

tipp
Monaco - Lyon
Mindkét csapat szerez gólt | 1.55 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
szityubogar 2023-12-15 14:38:09
Hazai inkább.
oldboyhu 2023-12-15 11:46:15
Ha a Lyont képesnek tartod egy gólra, akkor a hazai + gg tipp háromszoros oddszért kevésbé kockázatos mint amennyivel jobban fizet. Csak egy ötlet, én ezt játszom.

további tippjeink a Foci világából