2024.02. 18.

Single value tipp: Montpellier HSC – Metz (Andalúz-baszk derbi!) – 2024.02.18

Single value tipp: Montpellier HSC – Metz (Andalúz-baszk derbi!) – 2024.02.18

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Egy igazi kiesési derbit rendeznek a Ligue 1-ben, a 15. helyen álló Montpellier a 17. Metz csapatát fogadja.

Montpellier – Metz
2024. február 18., vasárnap,15:00
Labdarúgás - Francia bajnokság
Tipp: 1X + Kevesebb, mint 3,5 gól a mérkőzésen
Odds: 1,57
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Montpellier legutóbb vereséget szenvedett a Lyon ellen. A csapat a 21. játékhéten a Stade de la Mossonba látogatott és sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el. Annak ellenére, hogy Arnaud Nordin fejesének köszönhetően egygólos előnnyel fordult a Montpellier, nem szerzett pontot. Előbb Alexandre Lacazette szűk szögből lőtt góljával egyenlített, majd Maxence Caqueret távoli lövése a 82. percben megfordította a meccset. A Montpellier a Lorient-tel pontazonosságban vannak, csak a gólkülönbség miatt nincsenek még a kieső helyen. Rendkívül fontos meccs ez, a kieső helyen álló Metz ellen nyerni kell.
  • Szerencséjükre a Metz rettenetesen gyenge. A Ligue 1 hazai mérkőzésein immár hét mérkőzés óta tart a gyászos nyeretlenségi sorozata, és Der Zakarian csapata az elmúlt 12 élvonalbeli mérkőzéséből mindössze egy győzelmet tudtak szerezni. A múlt pénteki, Marseille elleni összecsapáson a Metz egy borzalmas, nyolc mérkőzésből álló vereségsorozatot követően abszolút esélytelenül játszott, de mivel az OM-ből kiállítottak egy embert, egy teljes órán keresztül emberelőnyben játszottak és sikerült is kiegyenlíteni. A Marseille-ben elért tisztes helytállás miatt a 17. helyen álló Metznek már csak két pont a lemaradása a Lorient és a Montpellier előtt, ami azt jelenti, hogy a vasárnapi győzelemmel Bölöni László csapata legalább ideiglenesen kikerülhetne a kieső zónából. A Metz egészen jól szerepel idegenben és nem teljesen esélytelenek ma, legalább a pontszerzésben bízhatnak.
  • A hazai győzelmek ritkaságszámba mennek ebben a párharcban, mivel a Montpellier a legutóbbi öt összecsapásából három vereséget és két döntetlent szenvedett el a Metz ellen a Stade de la Mossonban, és 2014 óta nem tudott győzni ezen a mérkőzésen. Ennek ellenére ma nem kap ki a hazai csapat, mert Adams és Teji Savanier személyében két olyan támadója van, akik garanciát jelentenek a gólveszélyes játékra. Az 1X mellett nem várhatunk sok gólt a mai meccsen.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Montpellier HSC – Metz
1X + kevesebb mint 3,5 gól a mérkőzésen | 1.57 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából