2022.11. 07.

A Nap Meccse! - Bajban a Zöldek! - 2022.11.07

A Nap Meccse! - Bajban a Zöldek! - 2022.11.07

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai nap csettintős tippje a Ligue 2-ből a Metz – St. Etienne.

  • A Metz a 13. helyen áll jelenleg 15 ponttal, a St. Etienne, amely Franciaország egyik legkedveltebb csapata, már a másodosztályban is a kieső helyen áll, a 19. helyen 11 ponttal. A zöldek rettentesen rossz formában vannak, a védelmük olyan gyenge, hogy nincs is náluk rosszabb, a legtöbb gólt kapták és mindezeken túl még három büntetőpontot is levontak tőlük. Mindezeken túl már-már egyfajta dac és düh is dolgozik a csapatban, mindenáron meg akarják fordítani a sorsuk menetét és lehet, hoyg csak egy győzelem kellene! Egy erőszakos St. Etienne várható, amely, mint egy fuldokló, elszántan küzd majd az életéért.
  • A Metz sem olyan jó, elég régen nyertek utoljára, október elején tudtak utoljára három pontnak örülni. Kevesebb gólt lőttek, mint az imént taglalt St. Etienne, viszont öttel kevesebbet kaptak. A Metz kevés olyan meccset játszhat hazai pályán, ahol elmondható, hogy esélyesek a győzelemre. Ez a mostani ilyen, tekintve a Etienne gyenge védelmére, éppen ezért ma a támadó taktika kerül elő az edző tarsolyából.
  • Ez a meccs gólos lesz, méghozzá mindkét oldalon, de a kimenetelre nem szabad fogadni!
tipp
Metz - St-Etienne
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.72 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Metz - St-Etienne

2022. 11. 07. 20:45 | Francia 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Redurtni 2022-11-07 20:11:56
Mai tippem itt nem választható.
Metz - St-Etienne, első fi. szögleteinek
száma 4,5 felett. Az oldal ahol játszom, 2.05 odds-ot ajánl erre a tippre.

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék